Zorg

De moderne werkplek, uw zorg?!

PQR heeft diverse werkplek-, VDI- en storageprojecten uitgevoerd bij Nederlandse UMC's, algemene ziekenhuizen en (al dan niet gefuseerde) care-instellingen.

Bent u ook op zoek naar nieuwe manieren om uw IT efficienter in te richten? Wilt u weten wat cloud voor uw instelling kan betekenen en zoekt u meer flexibiliteit waarbij alle (zorg-)applicaties overal toegankelijk zijn, ook op uw tablet!? Staat kostenbesparing op uw agenda, bijvoorbeeld door met virtualisatie een optimale, kosteneffectieve en functioneel rijke werkplek mogelijk te maken? Merkt u iets van explosieve datagroei en wilt u weten hoe u het meest efficient omgaat met opslag en archivering van alle zorgdata?

 Wij ondersteunen zorginstellingen bij advisering, ontwerp, levering, implementatie en beheer van oplossingen voor:

  • Server & Storage, denk aan dataopslag van patiëntgegevens & PACS-beelden, compliancy etc.;
  • Applicatiebeschikbaarheid, uw werknemers hebben altijd hun werk bij de hand, onafhankelijk van plaats, tijd en device (realtime toegang tot PACS);
  • User workspace management, centraal en eenvoudig beheer van werkplekken, toegangscontrole tot applicaties en data;
  • Authenticatie, beveiligde toegang tot patiëntgegevens.

Voldoet ú aan de wet- en regelgeving rondom informatie-opslag?

Naast de toename van de hoeveelheid informatie, worden er in de zorgsector steeds meer eisen gesteld aan de opslag, beschikbaarheid, doorzoekbaarheid en authenticiteit van informatie. Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met fileservers die vol raken, e-mailservers die traag worden en back-up windows die zo lang worden dat de back-up niet meer op tijd kan worden afgerond. Doe dan het Data Tiering Assessment, waarmee krijg inzicht in uw actieve en inactieve data. Het resultaat is een rapport met adviezen, verbetervoorstellen en de technische en financiële impact hiervan.

Bekijk hier alle referenties

Mobiel werken als uitgangspunt voor IT-strategie Zorginstelling Zorginstelling

"De opdracht aan PQR bestond uit het ontwikkelen van een strategie voor mobiel werken met als uitgangspunt ‘de werkplek is mobiel tenzij…’. Alle vraagstukken zijn bij elkaar gebracht en aan de hand van workshops en een persona-onderzoek is er invulling gegeven aan een nieuwe IT-strategie, waarbij de gebruikersbehoeften centraal staan."

Zorginstelling
Mobiel werken als uitgangspunt voor IT-strategie.
PQR helpt zorginstelling stip aan de horizon te bepalen. Een zorginstelling voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) werd geconfronteerd met een breed pallet aan ontwikkelingen in zowel de GGZ zelf, als op IT-gebied. In de zorg komt bijvoorbeeld eHealth en mHealth (mobiele...
Mark Olij Mark Olij Alliance & business developmentmanager

"Wij merken dat veel zorginstellingen op zoek zijn naar een partner die de problematiek van de branche begrijpt. Bij PQR zit een speciaal team dat zich richt op cure- en careinstellingen. Neem contact op met PQR en laat dit team uw zorg uit handen nemen." 

Klanten zien PQR als kennispartner, professioneel en betrouwbaar
PQR hecht veel waarde aan het oordeel van haar klanten. Daarom is begin dit jaar het jaarlijkse klantenonderzoek uitgevoerd door een extern bureau onder ruim 300 klanten. De onderwerpen waarop de deelnemers PQR konden beoordelen waren: relatie,...
TITM | december 2016 | PQR rondetafel | Bij elk bed een tablet
“Wat is er nu leuker om mee te werken aan de bouw van een compleet nieuw ziekenhuis”, zo vroeg Frank Fornara retorisch aan de deelnemers van het rondetafelgesprek dat Tijdschrift IT Management (TITM), samen met PQR en Citrix in 2016 organiseerde.