MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid voor PQR.

Image

Het streven naar continuïteit is veel breder dan het alleen financieel borgen van de onderneming. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is in de huidige tijd een vanzelfsprekendheid. Zo houdt PQR rekening met de effecten die onze activiteiten hebben op het milieu. Om dit te borgen is behoudens de hiervoor genoemde ISO 14001 certificering ook de CO2-prestatieladder geïmplementeerd. Sinds 2017 is PQR opgeklommen tot de hoogste trede 5 certificering.

PQR Fonds

Maandelijks wordt een deel van de PQR winst afgedragen aan het PQR Fonds, waarmee initiatieven worden ondersteund welke het leven van zieke en gehandicapte kinderen en volwassenen wordt ondersteund.

MVO Prestatieladder 

PQR heeft voor zichzelf de lat op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog gelegd. Zo zijn wij gecertificeerd conform de internationaal erkende MVO-Prestatieladder Niveau 3. Ook hebben wij een assessment afgenomen bij Ecovadis waarbij het level Silver is verkregen. De score ten opzichte van branchegenoten wereldwijd gemeten die PQR heeft behaald, ligt 79% hoger dan gemiddeld. Hierdoor zijn wij ook op dit gebied toonaangevend.

Image
CO2-Prestatieladder
Image
Image

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.

Partners en leveranciers

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben we in de loop der jaren een breed netwerk van partners en leveranciers opgebouwd. Zij helpen ons ervoor te zorgen dat uw IT geen hoofdpijndossier meer is. Bij onze oplossingen gebruiken we de producten en diensten van onder andere Microsoft, HPE, Citrix, VMware en Nutanix.

Bij PQR werken experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Zo kunnen we de nieuwste oplossingen direct doorvoeren in uw omgeving.

Kennis en kwaliteit

PQR staat niet alleen bekend als de rustmaker in IT, maar ook als kennishuis. We moedigen onze collega’s altijd aan om nieuwe kennis op te doen en die kennis ook weer door te geven. Dat doen ze niet alleen intern, maar ook als spreker op congressen en events.

Het is belangrijk om die kennis ook te borgen in onze eigen dienstverlening. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we beschikken over alle certificeringen die ons helpen u te ontzorgen. Hieronder vallen onder meer ISO 9001, ISO 14001, ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Ook beschikt PQR over onafhankelijk beoordeelde ISAE 3402 Type I en II-rapporten en zijn we gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder. Daarover leest u hier meer.

Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?