Werken bij

Ambities waarmaken.

PQR-factor

Werken bij PQR betekent werken bij een bedrijf waar je jouw ambities waar kunt maken. Onze kernwaarden eenvoud, vrijheid en professionaliteit creëren een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt excelleren, maar ook waarin je jezelf gewaardeerd en thuis voelt.

Onze mensen beschikken over de PQR-factor: zij zijn professioneel, proactief, behulpzaam, flexibel en maken iets wat eenvoudig kan zijn niet onnodig moeilijk. PQR is resultaatgericht en investeert veel in opleidingen en trainingen. Dat vertaalt zich in hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers. Niet voor niets is de gemiddelde PQR-er al meer dan vijf jaar in dienst en ligt ons ziekteverzuim ver onder het landelijk gemiddelde.

Kortom: in alle opzichten een bedrijf om bij te willen horen. Heb jij de PQR-factor? Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Mourad Rerhioui Mourad Rerhioui Accountmanager

"Ik heb bewust de overstap naar PQR gemaakt vanwege de gezonde bedrijfscultuur, het ontbreken van complexe managementlagen en de duidelijke focus op back-office infrastructuuroplossingen. PQR blinkt uit door het hoge kennisniveau van haar consultants waardoor ik onze organisatie graag vergelijk met een bewezen Champions League club!"

Wil je in een team werken aan uitdagende projecten waarin je op hoog niveau geavanceerde virtualisatie, cloudmanagement, automation & orchestration oplossingen ontwerpt en implementeert? Lees dan verder.

Als cloudconsultant met focus op Microsoft Azure bij PQR ben je in staat om verschillende migratievraagstukken te vertalen naar een passende en klantgerichte cloudoplossing.

Wil jij je verder ontwikkelen tot de specialist op het gebied van Microsoft Exchange, Office 365 en Microsoft Lync? Wil je in een enthousiast team van professionals werken aan projecten bij gerenommeerde klanten? Bekijk dan deze vacature.

Wil je aan grote complexe projecten werken en je bezig houden met de nieuwste ontwikkelingen? Vind je het leuk om de wensen van de klant in kaart te brengen en te adviseren over het optimaliseren van technische infrastructuur met de focus op werkplekconcepten? Sluit je dan aan bij PQR!

Wil jij als trusted advisor je klant begeleiden om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen? Ken jij de ontwikkelingen in de cloud? Wil jij je klant ontzorgen? Word jij gezien als de thought leader? Bekijk dan deze vacature.

Jij geeft service de hoogste prioriteit!

IT-Galaxy 2017 – a Perfect Match
PQR’s kenniscongres van één naar twee dagen inspiratie. De Meern, 7 maart 2017 – De achtste IT-Galaxy bestaat uit maar liefst twee dagen vol inspiratie. Op 5 en 6 april aanstaande staat de Amsterdam ArenA in het teken van het thema ‘a Perfect Match...
PQR zet flexibele talentpool op
PQR merkt dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan (extra) technische expertise. Zowel voor als tijdens, maar ook na afloop van IT-projecten. Dit gaat dan om kortdurige, maar ook om langdurige inzet van specifieke expertise. Om deze reden...