Sollicitatieprocedure

Het verloop van je sollicitatie

Als je hebt gesolliciteerd naar een functie bij PQR of wanneer je een open sollicitatie hebt gestuurd, dan ontvang je binnen vijf werkdagen bericht van onze HR-afdeling.

Wanneer jouw profiel en CV aansluiten bij de functie waarnaar je solliciteert, dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Het kennismakingsgesprek voer je met de HR-manager en de manager van het team waar de functie vacant is. Dit gesprek vindt plaats op ons kantoor in de Meern. In overleg kan het gesprek ook elders of buiten kantoortijd plaatsvinden. De nadruk binnen deze ronde ligt op de inhoud van de functie. Wanneer er een wederzijdse klik is en jouw kennis en ervaring overeenkomen met hetgeen wordt gevraagd voor de functie, dan nodigen wij je uit voor een vervolg.

Om inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheidskenmerken, normen en waarden en cognitieve capactiteiten, volgen een drietal assessments die online worden afgenomen. Twee testen maak je thuis. De derde test, de cognitieve capaciteitentest, maak je bij ons op kantoor. Vervolgens maak je kennis met de directeur en twee collega’s uit het team waarbinnen je komt te werken. Daarna worden de resultaten direct besproken met jou en de manager van de betreffende afdeling en onze HR-manager. Wanneer jij graag voor PQR wilt gaan werken en wij positief zijn, volgt een aanbieding!

Heb je nog vragen over de procedure? Laat dan een bericht achter via de mail, of bel direct

< terug naar vacatures