Ronald de Jong

Senior Consultant SDDC
Ronald de Jong

SDDC | VMware | VCP-DCV 3-6, VCP-NV | datacentervirtualisatie

Ronald de Jong (1970) werkt sinds 2015 bij PQR en richt zich op software defined infrastructuren, in de brede zin van het woord. Hij heeft een ruime ervaring in de IT-branche, waar hij begon in 1991. Hij heeft gewerkt bij een aantal grote en kleinere nationale en internationale IT-bedrijven, waarbij hij veel inzicht heeft verkregen in behoefte van klanten. Ronald begeeft zich graag op het snijvlak tussen organisatie en techniek, om de optimale oplossing voor klanten te kunnen implementeren.

Ronald is als Senior Consultant betrokken bij de innovatie binnen PQR op het gebied van Software Defined Data Centers (SDDC), met een primaire focus op netwerken en is gespecialiseerd in VMware datacentervirtualisatie, migraties en implementaties.

rjo@pqr.nl

 

Upgrade naar vSphere Enterprise Plus, nu het nog voordelig kan!
Voor VMware is het moment aangebroken om de Enterprise versie te laten verdwijnen. Dat doen ze wel door het geven van een aanzienlijke korting! Lees hier waarom de overstap naar Enterprise Plus interessant is!
11/04/2017
De Distributed Switch een robuuste oplossing met vele functionaliteiten. Bij veel klanten heb ik in het verleden maar ook recentelijk gesprekken gevoerd over de inzet van “Distributed Switches” in hun vSphere omgeving. Regelmatig kom ik nog...
01/12/2016
VMware NSX
Op 3 mei jl. heeft VMware een nieuw licentiemodel met betrekking tot VMware NSX geannonceerd. Een belangrijke stap in het dichterbij brengen van microsegmentatie naar een groot deel van organisaties in Nederland.
10/05/2016
Is microsegmentatie de nieuwe Haarlemmerolie?
Weet u nog die tijd dat virussen vooral werden gemaakt door scholieren en studenten? In die tijd was de gevolgschade van een aanval vaak beperkt tot het opschonen of herinstalleren van een paar PC’s of het vernietigen van besmette diskettes. Die...
31/03/2016