Paul Hilgers

Presales productspecialist
Paul Hilgers

Datacenter | datamanagement | Commvault | NetApp | Symantec

Paul Hilgers (1978) werkt sinds 2001 in de ICT. Na zijn opleiding Informatica & Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool is hij in een adviserende rol terechtgekomen met betrekking tot datacenter oplossingen voor bedrijven uit diverse branches en van verschillende grootte. Sinds 2011 is hij in dienst van PQR.

Paul biedt binnen PQR presales ondersteuning aan consultants en accountmanagers op het gebied van datamanagement en specifieke storageoplossingen. Het doel hierbij is primair het achterhalen van de klantvraag en de eisen en wensen vertalen naar een commercieel technische advies door middel van aanbiedingen en/of presentaties. Hij heeft zich gespecialiseerd in oplossingen van CommVault, NetApp en Symantec.

phi@pqr.nl

NetApp Insight
06/11/2017
Van 2 tot en met 5 oktober werd in Mandalay Bay, Las Vegas het succesvolle congres NetApp Insight georganiseerd. Wat een week moest worden waarin we veel nieuwe informatie zouden krijgen, begon met een verschrikkelijk drama. Zoals iedereen wel heeft...
NetApp Update – platformvernieuwingen en nieuwe hardware
30/11/2016
3x Ontap: voor alle fysieke systemen, Ontap Cloud waarbij een virtuele instance van Ontap beschikbaar is in bijvoorbeeld Amazon én Ontap Select waarbij op basis van commodity hardware een Ontap cluster gebouwd kan worden.