PQR Academy

Leren en werken bij PQR!

 

Voor wie is PQR Academy?

De PQR Academy is voor afgestudeerde en de ervaren IT’ers, of ze nu van het MBO (niveau 4), HBO of de universiteit komen. De PQR Academy biedt een gevarieerd opleidingstraject voor ambitieuze IT’ers. In het snel veranderende IT-landschap en de digitaliserende samenleving, volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Door jezelf uit te blijven dagen en je kennis te verbreden, verbeter je niet alleen je CV, maar ook jezelf. Wij zijn er bij PQR van overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd en dat is dan ook de basis voor onze Academy. Daarom zoekt PQR nieuwe toppers met actuele kennis op topniveau, dat zie je terug in de hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR heeft een no-nonsense, open en ambitieuze cultuur, met super gemotiveerde medewerkers. De Academy draagt hier in grote mate aan bij, door trainees in een gepersonaliseerd traject op te leiden en te stimuleren. Via PQR werken zij aan gave projecten bij toffe organisaties, wat telkens nieuwe uitdagingen en een nog hoger kennisniveau met zich meebrengt. Van hogescholen tot ziekenhuizen en van retailorganisaties tot gemeenten, PQR-medewerkers helpen al onze klanten graag bij hun vaak complexe IT-infrastructuur.

Wat is PQR Academy?

De PQR Academy is een gepersonaliseerde opleiding voor ambitieuze IT’ers die aan de slag willen bij PQR. Alle trainees krijgen een uitgebreid, op maat gemaakt opleidingsprogramma, waarmee ze zowel hun persoonlijke ontwikkeling als hun carrière een een boost kunnen geven. Het niveau en de functie van de trainees worden bepaald op basis van hun ervaring en voorkennis. Voor de starter, de medior en de professional zijn er verschillende instroommomenten. Daarbij bepaalt de trainee samen met de toegewezen coach zijn eigen carrièrepad. Tijdens het traject kunnen verschillende certificeringen worden behaald afhankelijk van wens en ambities, denk hierbij aan certificeringstrajecten bij onze belangrijkste vendoren als HPE, Nutanix, Citrix, VMware, Microsoft of RES.

Werken bij PQR 

Bij PQR kan iedereen zijn/haar functie invullen op de manier die bij hem/haar past en waar en wanneer zij dat willen. Wij gaan ervan uit dat jij zelf heel goed weet hoe je bepaalde doelstellingen wilt behalen en vertrouwen er dan ook op dat dat lukt. Dit wederzijdse vertrouwen zorgt vaak voor het beste resultaat. Naast het creëren van een optimale werkomgeving vinden wij het ook heel belangrijk dat onze medewerkers kennis delen. Met elkaar, maar zeker ook met de branche en onze klanten. Wij geloven heilig in het credo “work hard, play hard”. Pokeravondjes, sporten voor het goede doel, barbecueën bij lekker weer, teamuitjes, met zijn allen op wintersport en nog meer van dat soort gezelligheid maken dat PQR-medewerkers elke dag weer met frisse energie en plezier aan de slag gaan. We vinden het bovendien belangrijk dat onze medewerkers oog hebben voor en betrokken zijn bij de maatschappij. Met het PQR Fonds ondersteunen we maatschappelijke projecten.

Ben je geinteresseerd wat de PQR Academy jou te bieden heeft? Neem dan contact op met afdeling HR van PQR of solliciteer direct via onderstaande button.

Solliciteren

Onderstaande afbeelding is een weergave van de PQR Academy met de diverse instroommomenten.

 
PQR Academy
09/10/2017
PQR Academy: iets voor jou? De samenleving kan wat jou betreft niet snel genoeg digitaliseren. Werken in de cloud, gevirtualiseerde datacenters, flexibele werkplekken en complexere IT-structuren in elke laag van de samenleving zijn voorbeelden van...
De Meern/Amsterdam - Vandaag, 19 september 2017, opent de PQR Academy zowel in de Meern als Amsterdam haar deuren.
De Meern/Amsterdam - Vandaag, 19 september 2017, opent de PQR Academy zowel in de Meern als Amsterdam haar deuren. De PQR Academy is opgezet door PQR, dé toonaangevende IT-partner in Nederland. Met dit nieuwe initiatief richt PQR zich op zowel...