PQR-aanpak

Helder en pragmatisch

Onze werkwijze is helder en pragmatisch, vaak op basis van resultaatverplichting. Onze experts inventariseren eerst uw bestaande ICT-infrastructuur en leggen de uitkomsten daarvan naast uw eigen behoeften. Capaciteit en performance van systemen, netwerken en server- en storageomgeving worden in kaart gebracht. Dit doen wij met diverse tools die we veelal zelf ontwikkeld hebben. Bijvoorbeeld de PQR-bouwblokken. Met deze bouwblokken brengen we uw infrastructuur in kaart, op basis waarvan de functionele en technische ontwerpen worden neergezet.

Natuurlijk kijken wij ook naar de toekomst en stellen wij samen met u een plan van aanpak op, waarin uw doelstellingen worden gerealiseerd. Als navigator en trusted advisor. Met aandacht voor kennisoverdracht aan uw medewerkers.

Wij voeren een multi-vendor beleid. Dat wil zeggen dat u een objectief advies krijgt, waarin we meerdere leveranciers en oplossingen de revue laten passeren. Wij adviseren u hoe u het best kunt innoveren, of hoe u kosten kunt besparen op uw ICT. En zo de concurrent voorblijft. Met een overzicht van alle opties, maakt u uiteindelijk de beste keuze voor uw situatie!

Meer weten over de PQR-aanpak? Neem contact met ons op of vraag uw vaste contactpersoon