Met één druk op de knop toegang tot alle informatie

Medewerkers willen maar één keer inloggen, ze willen onderweg kunnen werken en eenvoudig kunnen overschakelen van het ene naar het andere device. Ze willen kunnen werken wanneer het hen uitkomt en geen tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de informatie die ze nodig hebben.

In de huidige tijd is het belangrijker dan ooit om aan deze wensen te voldoen. Daarom is er nu de PQR Dynamic Workspace: een browser-based hybride cloud werkplekoplossing die de toegang tot applicaties voor medewerkers sneller en eenvoudiger maakt. Een werkplek waar medewerkers altijd en overal via één overzichtsportaal toegang hebben tot belangrijke informatie en applicaties. Met de PQR Dynamic Workspace is de tijd van twintig keer inloggen op een dag voorgoed voorbij.

Wat is de PQR Dynamic Workspace?

Altijd en overal met één muisklik toegang tot applicaties en informatie, dat is de PQR Dynamic Workspace. In deze browser-based digitale werkplek hebben medewerkers toegang tot alle applicaties, informatie, en opgeslagen documenten die ze nodig hebben. Met de PQR Dynamic Workspace hebben medewerkers één centraal startpunt van waaruit ze productief en flexibel kunnen werken op ieder device. 

 

 

 

 

De PQR Dynamic Workspace in het kort

Een aantal kenmerken waarmee de PQR Dynamic Workspace zich onderscheidt van andere werkplekoplossingen:

  • Single Sign-on toegang tot applicaties en documenten
  • Alle applicaties bij elkaar (Web, Windows, Hosted en Citrix)
  • Vereenvoudig DMS & e-mail
  • Makkelijk switchen van device
  • Klaar voor de cloud
  • Betalen per gebruiker per maand
  • Veilig 

Waarom kiezen voor PQR Dynamic Workspace?

Als IT-manager heeft u te maken met de bestaande, traditionele infrastructuur, maar ook met innovatieve applicaties en clouddiensten. Medewerkers zijn steeds meer tijd kwijt aan in- en uitloggen bij verschillende applicaties en raken regelmatig ‘verdwaald’ in alle informatie op hun device. Ook groeit nog steeds de behoefte om altijd en overal te kunnen werken, onafhankelijk van tijd en plaats.

Deze ontwikkelingen vragen om een nieuwe manier van werken, waarbij medewerkers altijd eenvoudig toegang hebben tot informatie die voor hen relevant is. De PQR Dynamic Workspace is die nieuwe manier van werken. 

Bent u benieuwd hoe de PQR Dynamic Workspace werkt in de praktijk?

pqr dynamic workspace
Met de PQR Dynamic Workspace is iedere applicatie eenvoudig te openen vanuit één browser-based portal, zonder telkens opnieuw in te loggen
De PQR Dynamic Workspace betaalt u maandelijks per gebruiker. Op- en afschalen is heel eenvoudig.
PQR dynamic workspace
de PQR Dynamic Workspace is optimaal beveiligd. Zo weet u zeker dat u voldoet aan bijvoorbeeld de ISO-normeringen
Medewerkers kunnen altijd en overal werken, zijn minder tijd kwijt aan in- en uitloggen en kunnen altijd en overal beschikken over de informatie en documenten die zij nodig hebben.
PQR Dynamic Workspace zorgt voor een omgeving waarin de gebruiker makkelijk de weg vindt en zich niet meer druk hoeft te maken over zijn werkplek.

Werkplek op maat

Of je nu een werkplek voor een groep medewerkers nodig hebt of voor één medewerker, de PQR Dynamic Workspace kan altijd op maat gemaakt worden tot de best passende werkplek.

   “De tijd van twintig keer inloggen op één dag is definitief voorbij met PQR Dynamic Workspace"

Managed Services – Wij regelen het beheer

Van IT-managers wordt steeds meer verwacht dat zij de regie-rol op zich nemen in de organisatie. Door het beheer van de werkplekken te laten verzorgen door PQR Managed Services, kunt u zich richten op de regie, en zorgen wij ervoor dat medewerkers iedere dag zorgeloos kunnen werken.

Voor wie?

PQR Dynamic Workspace is interessant voor alle organisaties die op zoek zijn naar een moderne werkplek voor het gebruiksvriendelijk aanbieden van informatie en applicaties aan zowel kantoormedewerkers als mobiele medewerkers, zowel vanuit het eigen datacenter als vanuit de cloud.

 

 

Probeer de PQR Dynamic Workspace gratis uit!​

Eenvoud voor de medewerker, dat is wat de PQR Dynamic Workspace uw organisatie brengt. De implementatie van de Dynamic Workspace is een grote stap richting de toekomst. Een toekomst waarin uw medewerkers altijd en overal op eenvoudige wijze toegang hebben tot informatie. De specialisten van PQR beschikken over de kennis en ervaring om u te begeleiden bij een soepele integratie van de PQR Dynamic Workspace.  

VRAAG GRATIS TRIALVERSIE AAN

 

PQR dynamic workspace
Het workspace portaal: uw werkplek klaar voor de cloud
03/07/2018
Veel organisaties hebben reeds enkele jaren geleden gekozen voor een “Software as a Service (SaaS) tenzij…”-beleid als het gaat over de aanschaf van nieuwe software. Hoewel de verschuiving van traditionele Windows applicaties naar moderne web en/of...
Stelt u zich eens voor: een wereld waarin iedereen altijd met elkaar in contact is, waar non-stop toegang is om informatie in te winnen. Zonder grenzen. Een wereld waarin iedereen met plezier werkt, op ieder moment, met de IT-middelen die het beste...