Hyperconverged Infrastructure

Nutanix

Image

De oplossingen van Nutanix zijn gebouwd met de meeste populaire hyperconverged infrastrucure-technologieën die vandaag de dag door organisaties wereldwijd gebruikt worden. Nutanix biedt een complete software-defined oplossing die virtualisatie, storage, networking en beveiliging integreert: voor elke toepassing, en op elke schaal.

De software en clouddiensten van Nutanix brengen IT-omgevingen samen en bieden naadloze integratie en mobiliteit voor applicaties binnen verschillende cloudomgevingen.


PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.

VMware

Een veilige infrastructuur
Geïntegreerd ecosysteem
Cyberhygiëne
Onze VMware-experts staan voor je klaar

Ready to go?
Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.
Learn More

Waarom VMware

Het nieuwe beveiligingsmodel van VMware bestaat uit drie lagen:

Een veilige infrastructuur

VMware heeft ruim drie miljard dollar geïnvesteerd in het ontwikkelen van een veilige infrastructuur. Dankzij de unieke eigenschappen van een gevirtualiseerde infrastructuur kunnen beveiligingsmaatregelen meteen in de basisarchitectuur worden opgenomen. De beveiligingsstrategie van VMware is gebaseerd op het principe van minimale bevoegdheden en biedt eindgebruikers daarmee een nieuw en beter beschermingsniveau. VMware AirWatch past dit principe ook toe op apparaten, VMware Workspace ONE™ past het toe op de gebruikerstoegang en VMware NSX en microsegmentatie passen het principe van minimale bevoegdheden toe op het netwerk.

Geïntegreerd ecosysteem

Met een intelligente, veilige infrastructuur die zichtbaarheid van applicaties biedt, beschikken de partners van VMware in het hele ecosysteem van beveiliging over de tools waarmee ze bedreigingen snel kunnen identificeren. Op basis daarvan kunnen ze effectievere en gerichte reacties uitwerken en cyberbedreigingen voorkomen, isoleren of elimineren.

Cyberhygiëne

De infrastructuurtechnologieën van VMware werken op basis van best practices voor cyberhygiëne om de effectiviteit van de beveiliging verder te verbeteren. Deze best practices voor cyberhygiëne zijn bijvoorbeeld minimale bevoegdheden, microsegmentatie, encryptie, multifactor-authenticatie en patching.

Learn More
Image

Onze VMware-experts staan voor je klaar

PQR is een bekroonde partner van VMware met verschillende geavanceerde specialiteiten. Onder onze medewerkers bevinden zich dan ook meerdere engineers die door VMware zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun oplossingen. Dit betekent dat je kunt rekenen op de technische knowhow en praktische ervaring van PQR bij het nauwgezet evalueren van de technische vereisten en het ontwerpen, implementeren en beheren van jouw VMware-oplossing.

Learn More