Digital Workspace, Networking en Analytics

Citrix

Image

Citrix is wereldwijd marktleider op het gebied van cloudinfrastructuren en digitale werkplekken. Het bedrijf biedt klanten ongeëvenaarde vrijheid en flexibiliteit bij het bouwen en ontwikkelen van hun IT-omgevingen. Bedrijven gebruiken de oplossingen van Citrix voor meer wendbaarheid door datacenters te moderniseren, innovatie te stimuleren met moderne apps, geweldige ervaringen te bieden met digitale werkplekken en het vertrouwen van klanten te vergroten met goede beveiliging. PQR is Platinum Solution Advisor en Service Provider van Citrix. 


Citrix

Citrix Workspace

Ready to go?

Heb je vragen over de Citrix-oplossingen van PQR? Wij helpen je graag verder.

Neem contact op

Waarom Citrix

Een nieuwe blik op digitaal zakendoen met digitale werkplekken.
Citrix werkt samen met zijn partners aan het vormgeven van de toekomst. Dit doen ze met technologie voor digitale werkplekken, met een consistente en gebruikersvriendelijke ervaring en de goede beveiligen van bedrijfsapplicaties en -data. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de IT steeds complexere hybride en multicloud-omgevingen gemakkelijker kan configureren, monitoren en beheren. Op die manier houden we mensen, organisaties en dingen met elkaar verbonden. Overal, altijd en via elk apparaat.

De inspanningen van Citrix hebben een doel: de toegang tot applicaties en data vereenvoudigen en beveiligen. Overal. Altijd. Via elk apparaat of netwerk.

Nieuwe manieren van werken

Citrix biedt flexibiliteit voor en controle over nieuwe manieren van werken, zodat bedrijven zich kunnen blijven ontwikkelen.

Als je gebruik wilt maken van de flexibiliteit van de cloud zonder te worden gehinderd door complexiteit en beveiliging, kun je dat oplossen met digitale werkplekken. Citrix Workspace biedt de benodigde flexibiliteit en is eenvoudig te implementeren, dankzij de integratie van uiteenlopende technologieën, platforms, apparaten en clouds. Zo kun overstappen op nieuwe technologie zonder je bestaande infrastructuur overhoop te hoeven halen.

De IT-afdeling en de gebruikers maken samen een contextbewuste, software-defined buitengrens. Die biedt bescherming en reageert proactief op hedendaagse bedreigingen binnen gedistribueerde, hybride en multi-cloudomgevingen met vele verschillende apparaten. Citrix bouwt de complete en veilige werkplekken van de toekomst, die jij kunt inzetten voor het succes van om je bedrijf.

Strategieën voor het realiseren van een visie

Steeds meer bedrijven gaan digitaal werken. Daarmee neemt echter ook de behoefte toe aan nieuwe businessmodellen, nieuwe manieren van interactie met werknemers en klanten, en nieuwe manieren van werken. Maar de complexiteit en vele beperkingen van legacy-systemen en de zorgen omtrent beveiliging weerhouden bedrijven ervan om de digitale toekomst volledig te omarmen.

Citrix biedt een betere manier om het digitale bedrijf te realiseren. Voor het faciliteren van de digitale transformatie en het realiseren van hun visie richt het bedrijf zich op vier kerndoelstellingen:

  • Marktleider worden voor Workspace as a Service (WaaS); met het uitgebreidste en best geïntegreerde platform voor de veilige levering van applicaties, data en netwerken, als een service in de Citrix Cloud.
  • Versterken van hun vooraanstaande positie en groei op het gebied van applicaties, virtualisatie en mobiliteit.
  • Een onmiskenbare leiderspositie innemen met netwerkoplossingen voor bedrijven, het mkb en strategische serviceproviders.
  • De geprefereerde en meestgebruikte oplossing bieden voor het synchroniseren en delen van bestanden voor zakelijke gebruikers in alle segmenten.

PQR. 

Ineens doet IT er niet meer toe.