Partners

PQR kiest bewust voor haar partners en boekt daarmee goede resultaten, getuige de vele referenties. Kennis van het vakgebied vertaalt zich in hoogste partnerstatussen en (persoonlijke) certificeringen.
 

Citrix Platinum Solution Advisor

PQR bezit als Citrix Platinum Solution Advisor de hoogste Citrix-status. Deze status kan alleen op uitnodiging van Citrix worden verkregen. Sinds april 2015 mag PQR zich tevens Citrix Virtualization Specialist noemen, alsook Mobility en...

HP Platinum Partner

HPE

PQR is door HPE benoemd tot HPE Platinum Cloud Builder Partner. Dit is de toplevel certificering van HPE. Om deze speciale status te bereiken heeft PQR de hoogste certificeringen moeten verkrijgen op diverse thema's.

Microsoft Gold Partner

PQR is meervoudig Microsoft Gold Partner. De lange, intensieve samenwerking tussen PQR en Microsoft heeft onder andere betrekking op Het Nieuwe Werken (Windows 7/8/10) en de daarbij horende manieren van het nieuwe communiceren met Microsoft...

Nutanix Elite Partner

PQR en Nutanix zijn medio 2015 een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van hyperconverged-oplossingen. De samenwerking past in de strategie van PQR en de specifieke focus daarbij op het Software Defined Datacenter.

Platinum Partner RES Software

PQR is Platinum Partner van Ivanti. Het platinum partnership heeft de hoogste en meest exclusieve status en wordt alleen geïnitieerd door Ivanti wanneer er sprake is van een uitmuntende samenwerking.

VMware Premier Partner

PQR is VMware Premier Partner. Deze hoogste status is toegekend aan PQR vanwege onze kennis en kunde op het gebied van virtualisatie en cloud computing met VMware. Al sinds begin 2010 beschikt PQR als eerste partij in Nederland over alle...

Naast onze strategische partners, werkt PQR nauw samen met een diversiteit aan andere partners om u de meest optimale oplossing te kunnen bieden. Bekijk hier met welke partners wij een samenwerkingsverband hebben.

Afgelopen maand is PQR uitgeroepen tot CCSP Red Hat Partner!