VMware benoemt twee PQR-consultants tot EUC Champion

PQR staat in de markt bekend als een erkende IT-kennispartner en de recente benoeming van twee PQR-consultants tot VMware End User Computing (EUC) Champion onderstreept dit!

In de IT-markt zijn erkenningen zoals Citrix Technology Professional (Citrix) en Most Valuable Professional (Microsoft) al langere tijd bekend. Vanuit VMware kennen we de vExpert erkenning die wat zegt over de mate van activiteit binnen de VMware-community. Sinds kort heeft VMware een nieuwe erkenning toegekend aan een kleine groep professionals; de End User Computing (EUC) Champions. Volgens VMware een "outsiders who are insiders” groep.

PQR enige Nederlandse organisatie met EUC Champion erkenning

VMware EUC Champion 2016De IT-professionals in deze groep zorgen er samen met VMware voor dat de klanten nog betere VMware-producten krijgen. Via meetings, conference calls en dergelijke worden producten beoordeeld en besproken. Het is dan ook een eer dat twee PQR-consultants, Rob Beekmans en Sven Huisman, deze erkenning op hun naam mogen schrijven. PQR is hiermee het enige Nederlandse bedrijf met een vertegenwoordiging in de groep, en een dubbele nog wel. Rob Beekmans is tevens founding member en heeft de groep in 2015 mede opgericht, toen nog in 'stealth mode'.

Voor meer informatie over EUC Champions verwijzen wij u graag door naar de VMware site met daarin de officiële aankondiging.

Mocht u vragen hebben over de producten en oplossingen van VMware, neem dan contact op met PQR.