PQR en 2ML fuseren tot een strategische en service gerichte IT-partner

PQR en 2ML gaan verder als één bedrijf onder de naam PQR.

Dat is bekend gemaakt tijdens het jaarlijks evenement van PQR: IT-Galaxy. Met de fusie ontstaat er een strategische IT-partner die de vele oude tradities in de IT-sector wil doorbreken. Het ‘nieuwe’ PQR focust zich op strategisch IT-advies, hybrid cloud en managed services.

“De IT-sector praat altijd over ‘oplossingen’: cloudoplossingen, hostingoplossingen, workspace-oplossing, etc. Wij geloven juist dat IT ingezet moet worden voor het creëren en benutten van kansen. IT is hét middel voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Het is dus veel meer dan het optimaliseren van de verschillende processen binnen succesvolle organisaties”, aldus Ronald Schaap, Algemeen directeur van PQR.

De fusie zorgt voor een samensmelting van de kennis en ervaring van PQR op het gebied van datacenter- en workspace toepassingen en hybrid cloud met het specialisme van 2ML op het gebied van IT, cloud- en managed services en mobile applications.
“Door deze fusie zijn we vanaf nu dé toonaangevende IT-partner in Nederland. Onze deskundige IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier naar de hoogste kwaliteit voor klanten en hun eindgebruikers”, aldus Daan Brenninkmeijer, directeur Operations van PQR.

Kennis en ervaring

“De fusie is tot stand gekomen omdat wij onafhankelijk van elkaar inzagen dat het voor klanten steeds lastiger wordt om een keuze te maken tussen de vele IT-adviseurs en- dienstverleners. Het nieuwe PQR biedt hoogwaardig advies en implementatie van een nieuwe IT-infrastructuur, evenals beheer van de omgeving. Maar, het PQR van 2017 is een organisatie die in staat is tot meer. We streven ernaar om toonaangevend te zijn in onze sector, om er zodoende voor te zorgen dat onze klanten dat ook kunnen zijn in die van hen. Wij combineren onze kennis en ervaring in de markten centrale- en lokale overheid, zorg, onderwijs en het commerciële segment, waarin veel van onze klanten zich begeven, met een hoge gebruikerstevredenheid. Deze combinatie is uniek en daarmee is PQR dé strategische IT-partner die helpt bij het bereiken van elke business doelstelling”, aldus Robin de Vries, Business Development & Innovatie van PQR.

Het nieuwe PQR

Met 160 mensen ondersteunt het nieuwe PQR meer dan 800 grote, middelgrote en kleine klanten van 5 tot 5000 gebruikers. De eerste verkennende gesprekken met nieuwe (gezamenlijke) klanten zijn inmiddels gevoerd en verwacht wordt in mei hierover te kunnen communiceren.

Meer informatie

PQR, Robin de Vries, tel: +31 (0)6 5050 5080, e-mail: robin@2ml.nl

Het nieuwe PQR. Wat kun je van ons verwachten?
31/05/2017
Vanaf 1 juni 2017 gaan 2ML en PQR officieel verder onder de naam PQR. Dat is inmiddels geen nieuws meer. Wanneer twee bedrijven samengaan betekent dat per definitie dat er dingen gaan veranderen. In eerste plaats voor ons natuurlijk. Twee bedrijven...