NetApp

PQR is NetApp Star Partner.

Nadat PQR als eerste partner in Nederland de Platinum Partner status van NetApp ontving, hebben wij sinds begin 2011 de status van Star Partner verworven.

Meerwaarde

NetApp is een fabrikant van innovatieve storage en datamanagementoplossingen die via haar partnerkanaal worden verkocht en geïmplementeerd. Het Star-partnerprogramma van NetApp biedt PQR meer mogelijkheden en snellere toegang tot onder andere directe technische ondersteuning en trainingen. Daarmee kan PQR altijd de recentste technologische en innovatieve oplossingen van NetApp leveren, en bieden wij klanten een duidelijke meerwaarde.

PQR is zeer verheugd met deze erkenning door NetApp. Onze specialisten kennen alle ins en outs van het NetApp-portfolio en zijn in staat de oplossingen van NetApp in te passen in de meest geavanceerde ICT-infrastructuren. NetApp levert ondersteuning op het gebied van marketing, training en certificering. Dit geeft PQR de mogelijkheid succesvoller te opereren en beter te concurreren in de storage- en datamanagementmarkt.

Lees meer over NetApp-producten en -oplossingen: