PQR klanttevredenheid

Als wij iemand helpen, willen we graag weten of dat goed is gegaan. Daarom krijgt elke klant bij ons een mailtje met de mogelijkheid om feedback te geven. Wij gebruiken hiervoor sterren. Eén ster is niet goed, dan moeten wij het beter doen. Vijf sterren is uitstekend, dan zijn we trots. Op deze pagina ziet u altijd de gemiddelde score. Dat is de actuele tevredenheid van onze klanten.

Meer transparantie in de markt

Deze pagina zult u niet bij veel it-dienstverleners tegenkomen. Nog niet. Wij vinden dat dit anders kan.  De it-markt moet transparanter worden. Stel, u wilt uit eten gaan. Dan kijkt u op iens.nl. Zo kunt u eenvoudig zien welk restaurant past bij uw budget en voorkeur. Daarna kijkt u of andere mensen daar lekker hebben gegeten. Simpel, transparant en waardevol.

Waarom hebben we deze transparantie nog niet in de it-markt? Waarom kunt u niet zien hoe een it-dienstverlener wordt beoordeeld? Of je daar goede it-diensten kunt krijgen? Wij geloven dat de markt beter wordt van transparantie. Daarom laten we hier altijd zien wat onze klanten van ons vinden.

We houden wel van een uitdaging

Natuurlijk balen we als er een slechte score op deze pagina staat. Dat willen we koste wat het kost voorkomen. Daarom is deze transparantie tegelijk een uitdaging voor ons. Een uitdaging die ons helpt om onze ambitie waar te maken; elke dag weer betere service leveren aan onze klanten.

Deze transparantie is dus goed voor u, voor onze klanten en voor onszelf.