VMworld Update - Las Vegas y Barcelona meet Utrecht

26 oktober 2016, Utrecht (Papendorp)

Op VMworld 2016 kunt u alles ontdekken over de technologie, de trends en de mensen die de toekomst van digital business vormgeven. Van 28 augustus tot en met 1 september vond deze plaats in Las Vegas; van 17 tot en met 20 oktober is het tijd voor de jaarlijkse editie van VMworld Europe in Barcelona. Het thema van VMworld was dit jaar 'Be tomorrow'.

Kunt u VMworld dit jaar niet bezoeken? Don't worry, que no está preocupado!

PQR was en is met een aantal experts en ook klanten aanwezig op beide events. Natuurlijk willen we alle informatie met iedereen delen, en organiseren wij een VMworld Update in de middag van 26 oktober a.s. op het kantoor van VMware in Utrecht (Papendorp). Schrijft u zich snel in en zorg dat ook u op de hoogte bent van het laatste nieuws!

Check de agenda:

Agenda

  • 12.00  Ontvangst met lunch
  • 13.00  Welkom, door Henk Nijkerk (VMware)
  • 13.10  VMworld 2016 Las Vegas - Een terugblik, door Viktor van den Berg, Solution architect PQR (VCDX-DCV #121, viktorious.nl) >>> Viktor neem u de eerste 10 minuten mee in de wereld van VMworld en geeft een update op VMware’s strategie. Ook geeft hij een impressie van de activiteiten die plaats vinden in de week van VMworld.
  • 13.20  Update compute, storage en networking, door Ronald de Jong, Senior SDDC Consultant PQR (VCIX-NV) >>> Hoe zorgt u voor een optimale beveiliging, performance en flexibiliteit van uw infrastructuur? Waar moet u rekening mee houden om klaar te zijn voor de toekomst? We nemen u mee door de infrastructurele onderdelen van VMware’s SDDC op het gebied van Compute (vSphere), Networking (NSX) en Storage (Virtual SAN). Ronald informeert u over het laatste nieuws dat is aangekondigd tijdens VMworld 2016 Barcelona met betrekking tot deze onderwerpen.
  • 14.00  Pauze
  • 14.20  EUC Update, door Rob Beekmans, Senior Consultant PQR (EUC champion, robbeekmans.net) en Sven Huisman, Senior Consultant PQR (EUC champion) >>> Rob en Sven geven u een update met betrekking tot het End User Computing nieuws. Zij gaan in op het laatste nieuws over Airwatch, IOT en Horizon.
  • 15.00  Cloud Management, Hybride Cloud en Containers Update, door Viktor van den Berg >>> Viktor informeert u over het laatste nieuws van het VMware vRealize Cloud Management Platform. Viktor zal tevens ingaan op de aangekondigde samenwerking van VMware met IBM en Amazon. Ook zal hij in deze sessie inzoomen op het gebruik van cloud native apps/containers binnen VMware-omgevingen.
  • 15.40  Ask the Experts Viktor, Ronald, Rob en Sven >>> Het woord is aan u! Vraag alles wat u wil weten over  de oplossingen  en toepassingen van VMware.
  • 16.25  Afsluiting, door Henk Nijkerk
  • 16.30  Borrel

Registratie

Bent u IT-manager of IT-professional, eindgebruiker en werkzaam bij een organisatie met meer dan 500 werkplekken? Wacht niet langer en schrijf u direct in! Wij beloven u een waardevolle middag!

Inschrijven VMworld Update

 

Presentaties

Download hier de presentaties (winRAR ZIP 5,67MB).

 

Datum: 
26/10/2016
Tijd: 
12:30
Barcelona
21/09/2017
Vanuit PQR kijken we terug op een zeer geslaagd bezoek aan VMworld Europe 2017. VMworld Europe vond plaats 11 tot 14 september in Barcelona, in de Fira Gran Via. Samen met een aantal van onze klanten, technische- en commerciële collega’s hebben we...
VMworld Europe 2016: be Tomorrow, be Together
23/10/2016
Een verslag van VMworld Barcelona - aankondigingen en ontwikkelingen op het gebied van datacenter, end user computing en visie.
06/09/2016
Een verslag van VMworld Las Vegas - aankondigingen op het gebied van datacenter en cloud.

Inschrijven