Cloud Discovery Workshop

Maak kennis met de mythes en mogelijkheden van cloud.

Binnen de Cloud Discovery Workshop verzorgt PQR een informatieve presentatie over de diverse facetten van cloud in relatie tot uw uitdaging. Wij leggen uit wat private, public en hybrid cloud betekent in relatie tot de traditionele modellen van een IT-omgeving en welke rol Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Software-as-a-Service (SaaS) in uw organisatie kunnen vervullen. Uiteindelijk ontvangt u van PQR een beknopt adviesrapport dat beschrijft of, en op welke manier cloud een rol kan spelen binnen uw IT-infrastructuur.

Download hier de propositie

Mobiel werken als uitgangspunt voor IT-strategie Zorginstelling Zorginstelling

"De opdracht aan PQR bestond uit het ontwikkelen van een strategie voor mobiel werken met als uitgangspunt ‘de werkplek is mobiel tenzij…’. Alle vraagstukken zijn bij elkaar gebracht en aan de hand van workshops en een persona-onderzoek is er invulling gegeven aan een nieuwe IT-strategie, waarbij de gebruikersbehoeften centraal staan."

11/01/2017
Operations Management Suite (OMS) is een hybride cloud managementoplossing met een aantal Azure-diensten. Log Analytics is een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van een publieke cloudoplossing voor uw on-premises infrastructuur.
Build, connect en extend: op weg naar de hybride cloud
30/03/2016
De hybrid cloud wordt de standaard! Vandaag de dag zien we dat steeds meer organisaties een ‘cloud first’-strategie toepassen, maar hoe pakt u dit aan?
Workshop over cloud, waar is dat goed voor?
20/01/2016
Mag ik even generaliseren? CEO's weten vaak onvoldoende van de cloud. Ze lezen 's avonds na het Journaal in vakbladen dat de hele wereld de cloud ingaat. En dus komen ze de volgende ochtend op de zaak en roepen: we moeten naar de cloud! Terwijl ze...
Cloud Application & Infrastructure Assessment
Wellicht wilt u aan de slag met self-service provisioning binnen een private cloud, Infrastructure-as-a-Service of off-premises managed cloud. Weet u echter welke stappen u dient te ondernemen om naar dit nieuwe cloudscenario toe te kunnen groeien?...