SpaceHub Flexible Capacity

Transformeer uw IT met een flexibel pay-per-use-model voor IT-infrastructuur.

Image


Veel organisaties kijken naar de public cloud voor meer flexibiliteit, snelle schaalbaarheid en voor een aantrekkelijker kostenmodel. Een cloudomgeving is ondanks die voordelen niet in alle gevallen de beste oplossing. Er zijn soms belangrijke redenen om bepaalde workloads, zoals legacy applicaties en gevoelige data, toch in een on-premises datacenter te houden.

Met SpaceHub Flexible Capacity heeft u het beste van beide werelden: de cloudervaring, maar wel in uw on-premises datacenter. Zo geniet u van alle voordelen van de cloud, ook voor workloads die er minder geschikt voor zijn.

Infrastructure as a Service

SpaceHub Flexible Capacity is een innovatieve dienst waarbij de nieuwste HPE hardware in uw eigen datacenter wordt geïnstalleerd en wordt afgenomen als Infrastructure as a Service. Hierdoor beschikt uw organisatie over een hybride hardware model, waarbij de dienstverlening en flexibiliteit vergelijkbaar is met die in de cloud, maar wel met on-premises infrastructuur.

 

Advies en Innovatie

PQR begeleidt organisaties in hun public cloud journey en vindt de juiste mix in de hybrid IT. Onze consultants doen de sizing en brengen advies uit over de juiste samenstelling van de nieuwe IT-omgeving, die gebruik maakt van publieke cloud, on-premises en private cloud. Op deze manier slaan we de brug tussen traditionele IT-infrastructuren en de hybride cloudomgevingen.

Image

Meer informatie over SpaceHub Flexible Capacity? Download de brochure.

Managed Services 

Een belangrijk element van SpaceHub Flexible Capacity is dat het dagelijks beheer wordt ondergebracht bij de PQR Servicedesk, in samenwerking met HPE Datacenter Care. De Servicedesk van PQR is het aanspreekpunt voor u als klant en heeft een ‘First Time Right’-aanpak. Hiermee verhogen we de beschikbaarheid van het platform en ontzorgt PQR uw systeembeheerders.


SpaceHub Flexible Capacity

Hybride Infrastructure as a Service met de nieuwste HPE hardware.

Eenvoudig op- en afschalen met on-premises capaciteit.

Betaal alleen voor daadwerkelijk verbruik.

Volledige ontzorging in het dagelijks beheer.


Met onze jarenlange ervaring en technische knowhow is PQR de aangewezen partner voor de hele IT-omgeving. PQR brengt rust in de IT-omgeving met hybride, multi-cloud-oplossingen. Neem contact op voor meer informatie over SpaceHub Flexible Capacity.

 

Contact