Security en Disaster Recovery

Uw bedrijfsprocessen zijn enorm afhankelijk van data en informatie en de beveiliging en beschikbaarheid ervan is steeds belangrijker en cruciaal in de hele keten. Data, applicaties en IT-systemen zijn verbonden en de zwakste schakel kan een grote impact hebben op uw organisatie.
 

Beschermt u alles voldoende? Welke data heeft prioriteit? Wat is het risico dat u ernstige (financiële) schade oploopt wanneer cruciale systemen voor een bepaalde tijd onbereikbaar zijn?

Image

Security is een integraal onderdeel van alle PQR services 


Predict

Hoe lang kunt u in het geval van een calamiteit zonder data? Hoe goed bent u bestand tegen aanvallen van buitenaf of van binnenuit? Zijn uw systemen en informatie optimaal beveiligd? Bij alle organisaties kan een beveiligingslek, cybersecurity aanval of calamiteit voor aanzienlijke problemen en schade zorgen. Met de PQR Externe Security Risk Scan komt u erachter hoe groot de impact is en welke maatregelen u moet en kunt nemen om optimaal beveiligd te zijn. Laat uw organisatie testen op basis van 7 key security elementen.

Prevent 

Beter voorkomen dan genezen. Zo is het ook met veiligheid. Voorkom of verklein de impact van een aanval of calamiteit op uw organisatie. Met onze kennis en expertise en uw wensen en eisen brengen we de beveiliging naar het juiste niveau. We hebben op basis van jarenlange ervaring en benchmark data een Security Improvement Proces ontwikkeld. Dit verbeterproces bevat oplossingen die gezamenlijk een breed spectrum van veiligheidsrisico’s en de daaraan gerelateerde consequenties aanpakken. Door middel van een Penetration Test (Pentest) kunnen we bovendien nog beter inzicht te krijgen in de beveiliging van een IT omgeving en verbeterpunten definiëren.

Protect

De veiligheid en bescherming van informatie, systemen en data verbeteren we door de implementatie van Disaster Recovery oplossingen en Device & Data Management services. Wilt u dat de security experts van PQR blijvend uw systemen monitoren en pro-actief ingrijpen? Onze Servicedesk en SOC zit desgewenst 24 x 7 voor u klaar om actie te ondernemen. Bovendien zorgen we er met periodiek onderhoud voor dat alles gezond en up-to-date blijft.

Image

Al bekend met Secure Workspace as a Service?