Uw IT uit handen van A tot Z

IT wordt door technologische ontwikkelingen en strengere wetgeving steeds complexer. Het opzetten en onderhouden van een goede IT-infrastructuur kost veel tijd en geld. Daarmee is IT een onderdeel van de bedrijfsvoering geworden dat aandacht verdient. PQR geeft het die aandacht en creëert rust in uw IT.

Image

Wat PQR voor u doet

Wij helpen uw organisatie met onze beproefde methode, waarin we het hele IT-proces hebben verdeeld in zes stappen.

PQR begeleidt u bij het hele proces van advies tot aan beheer en optimalisatie, of biedt ondersteuning bij de verschillende stappen. Op die manier brengen wij de rust in uw IT.

Van A tot Z aan boord

Ook na het inrichten van uw IT-omgeving blijven wij waar nodig aan boord. Eerst maken we gezamenlijk een roadmap met gefaseerde migraties. Hiermee bekijken we per fase van de migratie wat voor u de beste oplossing is. Daarbij houden we de ideale workspace in gedachten: die is namelijk voor iedere gebruiker anders en verandert steeds. Ook kijken we naar het datacenter. Kiezen we volledig voor de cloud, of past een hybride vorm beter bij uw organisatie?

Dan volgt het beheer. Door IT als instrument te zien, in plaats van als doel op zich, komt er ruimte voor innovatie en groei. Hierbij geven we veel aandacht aan de eindgebruiker. Door continu nieuwe innovatieve oplossingen te implementeren, is het platform altijd up-to-date.

Image

Wij zijn de rustmakers in IT. 

Benieuwd hoe?

Advies

IT verandert continu, net als organisaties. Daardoor is het is lastig om ze op elkaar te laten aansluiten. Maar goede IT begint bij de basis. Een deskundige inventarisatie met daarop aansluitend advies zijn daarom essentieel. PQR inventariseert bestaande workloads en applicaties, en maakt samen met u een roadmap voor de volgende stappen.

Lees verder

Transitie

Nadat de weg naar het einddoel is uitgestippeld, gaat de transitiefase in. Ook in deze fase nemen we u alle zorgen uit handen. Aan de hand van de roadmap bekijken we per fase wat voor u de beste oplossing is. Hierbij denken we altijd aan de kosten, de risico's en de gebruiker.

Lees verder

Workspace

Bij een optimale IT-omgeving hoort ook een flexibele workspace, die meebeweegt met de behoefte van de gebruikers. Iedereen heeft namelijk een ander idee bij ideale werkomgeving, en dat idee verandert ook nog eens continu. Een efficiënte, flexibele en veilige werkomgeving draagt bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Lees verder

Datacenter

Met een hybride datacenter heeft u een grote troef in innovatie in handen. U combineert flexibiliteit met stabiliteit en veiligheid en publieke cloud met on-premises. Zo kunt u snel reageren op de laatste ontwikkelingen. Doordat u de gevraagde diensten snel en veilig kunt leveren, voldoet u aan de verwachtingen van uw eigen organisatie en die van uw klanten.

Lees verder

Beheer

Dat IT binnen uw organisatie om aandacht vraagt is duidelijk. Operationele kosten zijn hoog en wetgeving wordt complexer. En wat te denken van de toenemende concurrentie? Om bij te blijven is het van belang up-to-date te zijn en snel in te kunnen spelen op wijzigingen. Wij nemen die beheerlast graag uit handen.

Lees verder

Innovatie

IT is nooit af. Uw organisatie blijft veranderen, net als technologie. Daarom is het essentieel om ook na de implementatie scherp te blijven. Onze solutions architect blijft ook in deze fase nauw betrokken en zorgt ervoor dat uw business continu aangesloten blijft bij de nieuwste ontwikkelingen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Lees verder

SpaceHub: van inventarisatie tot optimalisatie onder één dak

U wilt een schaalbare organisatie die snel kan inspelen op nieuwe behoeftes. Maar bent u benieuwd hoe u een veilige cloudoplossing kan adopteren en tegelijkertijd bestaande legacy-applicaties kan blijven gebruiken? De oplossing: SpaceHub.

PQR heeft een intelligente hub gebouwd die onder andere bepaalt of een workload het beste in de cloud of on-premises kan draaien. Een platform dat veilig, modulair en naadloos te integreren is. Op die manier gebruikt u applicaties en data op de meest efficiënte en effectieve manier. Beheersbaar en geautomatiseerd.