Ambities waarmaken

Werken bij PQR

Medewerkers van PQR zijn professionals, mensen die hun vak verstaan en dit laten zien bij onze klanten. Denkers en vooral ook doeners. Kennisdeling staat hoog in het vaandel. Groei is alleen mogelijk wanneer kennis wordt gedeeld en daarom staat bij ons het delen van expertise centraal. Dat doen collega’s onderling, maar ook met anderen via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties.

Werken bij PQR betekent toegang krijgen tot een heel netwerk met kennis en ervaringen, waardoor wijzelf en onze klanten continu blijven leren en groeien. Wij zijn dan ook op zoek naar ambitieuze talenten. Wij zoeken ondernemende, gedreven en ambitieuze collega’s, die gemakkelijk kunnen communiceren en die zichtbaar plezier in hun werk hebben.

We werken in teams aan uitdagende en vernieuwende projecten, met competente en enthousiaste collega's. Met als doel een duurzaam resultaat neer te zetten, dit maakt ons werk leuk! 

De weg naar ambities waarmaken zal beginnen met een stapsgewijze sollicitatieprocedure

Wil je nog meer te weten komen over PQR? Lees meer in het boekje 'Klaar voor de start'.

PQR Academy

Ben jij een ambitieuze net afgestudeerde óf ervaren IT'er met een afgeronde MBO, HBO of universitaire opleiding? Maak kennis met de PQR Academy!

Klik hier voor meer informatie over de PQR Academy

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij PQR? Bekijk onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

"Binnen PQR krijg je de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waar verdere ontwikkeling mogelijk is. Zelfstudie, cursussen en het behalen van up-to-date certificeringen zijn zaken waar veel tijd aan besteed wordt. Daarnaast is er elke maand een kantoordag die voornamelijk in het teken staat van kennisdeling en het sparren met collega’s. Omdat er in de projecten gewerkt wordt met de nieuwste technieken en oplossingen, blijven we bezig met onszelf, maar ook het bedrijf verder te ontwikkelen!"

Aan de slag als accountmanager bij PQR betekent dat jij de ontwikkelingen in de markt kent en als trusted advisor je klant begeleidt om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen. Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie? Kun jij de klant als thought leader overtuigen van onze (hybrid) cloud infrastructuur oplossingen? Kun jij onze klanten helpen met vragen over het leveren, implementeren en beheren van IT-infrastructuren? Dan is PQR op zoek naar jou!

PQR heeft een samenwerking met HPE Aruba gesloten om via een gedegen plan te komen tot een snelgroeiende Aruba business. Om die reden zoeken wij een energieke en creatieve sales die overziet wat er nodig is om samen met de rest van de PQR salesorganisatie en de HPE Aruba organisatie de markt te gaan veroveren met Aruba oplossingen.

Wil je aan grote complexe projecten werken en je bezig houden met de nieuwste ontwikkelingen? Vind je het leuk om de wensen van de klant in kaart te brengen en te adviseren over het optimaliseren van technische infrastructuur met de focus op werkplekconcepten? Sluit je dan aan bij PQR!

Wij zoeken een Junior Outbound Sales topper met ambitie! Geef je carrière een vliegende start! Als junior outbound sales krijg jij een mooie kans om ervaring en kennis op te doen in een snel groeiende, ambitieuze organisatie met een informele werksfeer. Wegens groei is PQR op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega voor onze salesafdeling.

Voor onze Service Delivery afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven End User Support medewerkers. Je gaat geen uitdaging uit de weg, stelt het belang van de klant voorop en stopt pas als de oplossing is gevonden! Je wil je graag verder ontwikkelen!

Wil je in teamverband werken aan uitdagende projecten, in Nederland en incidenteel in West-Europa, waarin je geavanceerde virtualisatie en cloud oplossingen ontwerpt en implementeert? Word dan onze collega!

Jij geeft service de hoogste prioriteit!

In deze functie draait alles om onze klanten. Voor ons staat de relatie op nummer één. Leuk natuurlijk dat we de afgesproken KPI’s uit de SLA halen, maar wordt het ook zo ervaren? Wij vinden een XLA net zo belangrijk!

Wil je in een team werken aan uitdagende projecten? Betrokken zijn vanaf het ontwerpen van geavanceerde virtualisatie en cloud management oplossingen tot aan implementatie en de overdracht aan beheer?

Uitgebreid, gepersonaliseerd opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei
PQR zet flexibele talentpool op
PQR merkt dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan (extra) technische expertise. Zowel voor als tijdens, maar ook na afloop van IT-projecten. Dit gaat dan om kortdurige, maar ook om langdurige inzet van specifieke expertise. Om deze reden...