Stagiair Facility

Maurice WehrmeijerVacatures

Ben jij een proactieve student en op zoek naar een supertoffe stageplaats? Werk je graag in een moderne, dynamische omgeving en wil je iedere dag iets nieuws leren? Dan bieden wij jou vanaf september 2019 een interessante stage!

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van ons superleuke HR & Facility-team! Als team bieden wij proactief ondersteunende, klantgerichte facilitaire én secretariële services aan; zo vormen wij de stabiele basis van de organisatie.

Als Stagiair Facility ben je het visitekaartje van PQR; je hebt goed contact met onze collega’s en met partijen waarmee we samenwerken. Gastvrijheid, servicegerichtheid en stressbestendigheid kenmerken jou in je werkomgeving en daarmee ben je een aanspreekpunt voor alle interne én externe klanten bij PQR.

Je bent onderdeel van een team van zes collega’s die verdeeld werkzaam zijn op locatie De Meern en locatie Amsterdam. PQR is vanaf oktober 2019 gevestigd in Papendorp te Utrecht. Je zult een zeer actieve bijdrage gaan leveren in de verhuizing van beide locaties. Je wordt aangestuurd door onze Facilitair Coördinator. Tijdens je stage maak je kennis met alle facetten van het Facility Management-vak. In het kort:

 • Verrichten van receptiewerkzaamheden, waaronder ontvangen van gasten, zorgen voor security binnen het pand, beheer van vergaderruimtes;
 • Ontwikkelen en implementeren van facilitair beleid.
 • Maar vooral actieve betrokkenheid in onze verhuizing. Deze nieuwe werkomgeving biedt veel facilitaire uitdagingen, waar we jouw hulp heel goed bij kunnen gebruiken.

Je wordt dus actief betrokken bij de dagelijkse gang van zaken én bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe initiatieven en projecten. En dat in een bijna gloednieuw kantoorpand! Kortom, een zeer veelzijdige rol!

Wat vragen wij?

 • Je bent student HBO Facilitair Management;
 • Je bent bij voorkeur minimaal 5 maanden beschikbaar voor 40 uur per week, waarbij 32 uur het minimum is;
 • Je bent vlot, communicatief vaardig en representatief;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met IT;
 • Je woont in de omgeving van Utrecht;
 • Ten slotte ben je ondernemend, een teamplayer en heb je de nodige humor om er elke dag iets leuks van te maken.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren heeft PQR haar portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in NL – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: work hard, play hard; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Wat bieden wij jou verder?

 • Sportactiviteiten en teamuitjes;
 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand (bij 40 uur);
 • Nog vele andere extra’s.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.