Software Defined Datacenter Consultant

Maurice WehrmeijerVacatures

Wil je in teamverband werken aan uitdagende projecten, waarin je geavanceerde virtualisatie- en hyper converged infrastructuuroplossingen ontwerpt en implementeert? Word dan onze collega!

Als SDDC-consultant werk je zelfstandig en in teamverband op een hoog technisch niveau aan grote complexe projecten of juist technische projecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. Je brengt de wensen van de klant in kaart en adviseert over het optimaliseren van hun technische infrastructuur met de focus op hyperconverged infrastructure.

Op basis van een plan realiseer je in samenwerking met collega’s en de klant projecten waarbij diverse technieken centraal staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van de virtuele infrastructuur. Daarnaast heb je de mogelijkheid om whitepapers, blogs en artikelen voor zowel intern als extern gebruik te schrijven.

Kortom, jij krijgt een grote verantwoordelijkheid in de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande oplossingen voor gerenommeerde klanten. Van PQR krijg je daarnaast alle ruimte om je te ontwikkelen in technische skills en persoonlijke vaardigheden. Hoe hard je groeit binnen PQR bepaal jij zelf!

Functie-eisen:

  • HBO-werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als consultant in de IT-branche;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en implementeren van virtualisatie-oplossingen;
  • Kennis op het gebied van cloudoplossingen;
  • Kennis op het gebied van hyper converged (vSAN/Nutanix)-oplossingen;
  • Relevante technische certificeringen;
  • Ervaring met het schrijven van advies;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig en krijgt energie van het contact met de klant.

Waarom PQR?

PQR is een snelgroeiende IT-organisatie en dé cloud integrator van Nederland. Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug: in onze visie, maar ook in onze manier van werken en omgaan met elkaar.

De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘work hard, play hard’. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Verder heeft PQR heeft de hoogst haalbare partnerstatussen van o.a. HPE, Nutanix, Microsoft, VMware, Citrix en Ivanti / RES Software.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in; telefoon, laptop, leaseauto en pensioeninvulling.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.