Lead Workspace Consultant

Maurice WehrmeijerVacatures

Als Lead Workspace Consultant werk je zelfstandig en in teamverband op een hoog technisch niveau aan grote technische projecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

Je gaat mee naar klanten om te praten over de diverse End User Computing oplossingen. Je bepaalt en bewaakt samen met de klant de Roadmap om van een traditionele werkplek naar een moderne werkplek te migreren.

Neem de leiding in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ons End User Computing Portfolio en bepaal hoe onze End User Computing oplossing op het gebied van Managed Services propositie (SpaceHub) eruit komt te zien. Afhankelijk van de ontwikkelingen op de markt heb je invloed om de End User Computing oplossing bij te sturen. Daarnaast zorg je er ook voor dat hetgeen wat je hebt bedacht ook geborgd wordt in de organisatie. Denk dan aan Marketing, Sales en de overdracht naar Beheer. Je doet aan ontwikkeling development, ook wel DevOps.

We willen vanuit beheerbaarheid de omgevingen van klanten zoveel mogelijk automatiseren waardoor je ook veel bezig bent met Orchestration & Automation. Voor het Automation gedeelte worden op dit moment met name Powershell en Ivanti Automation gebruikt.

Jij bent de persoon die zorgdraagt voor innovatie op het gebied van End User Computing en dit borgt binnen onze organisatie om zo optimaal mogelijke dienstverlening te kunnen leveren aan onze klanten.

Je werkt in ons SpaceHub team samen met het Datacenter, Cloud Consultants, Architecten, etc.

Het marktsegment waarin PQR actief is bestaat uit non-profit en profit organisaties.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren heeft PQR haar portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren er na. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Kernwoorden die centraal staan bij ons zijn toonaangevend, deskundig, plezierig en verrassend. Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire studie of gelijkwaardig werk-en denkniveau;
  • Je werkt minimaal 3 jaar als Lead Consultant in de ICT-branche;
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en implementeren van werkplekconcepten;
  • Je hebt ervaring met Modern Workspace/Unified Endpoint Management oplossingen met name Microsoft InTune;
  • Je hebt ervaring met de nieuwste Citrix technologieën zoals; Citrix Cloud, Citrix Workspace App, Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix ADC, etc;
  • Toonaangevende ervaring in Solution Architectuur;
  • Automation Workspace met Infrastructure als voorbeeld (bijvoorbeeld Powershell, Ansible);
  • Werkervaring in een Agile/Development Operations omgeving;
  • Je beschikt over brede, technische kennis en je wilt opleidingen en/of trainingen volgen om je technisch nog verder te specialiseren;
  • Het verrichten van Community werkzaamheden en het aantrekken van Awards is een pré voor deze functie en maakt de functie tevens nog interessanter voor jou.

Competenties

| Overtuigend | sparringspartner | daadkrachtig | Uitstekende communicatieve vaardigheden l teamplayer |

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé markleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Avatar

Maurice Wehrmeijer