Lead Cloud & Automation Consultant

Maurice WehrmeijerVacatures

Als Lead Cloud & Automation Consultant vervul je een mooie en zeer belangrijke rol binnen het SpaceHub-team van PQR. PQR ontwikkelt zich razendsnel met hybride en multicloud-platformen en wil haar klanten helpen zo goed mogelijk te transformeren met behulp van innovatie en nieuwe technologieën.

Wij zijn op zoek naar een key player op het gebied van Cloud Infrastructuur die samen met het team SpaceHub op de kaart gaat zetten. We verwachten van jou dat je goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de markt op het gebied van en over hybride en multicloud-platformen. Affiniteit met de business en de vertaalslag kunnen maken van klantbehoefte naar techniek zijn uitermate belangrijk in deze rol.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederlands – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je werkt in een open cultuur, waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen

  • HBO/academisch werk-denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring en aantoonbare IT-kennis in de gevraagde expertisegebieden;
  • Aantoonbare ervaring in Enterprise & Solution Architecture;
  • Professionele Architect-ervaring en ervaring in het bouwen van oplossingen op het gebied van AWS;
  • Ervaring met het uitbouwen van Hybride Cloud Infrastructuren, inclusief automatisering en het leveren van Infrastructure as Code. Bijvoorbeeld; Cloud Formation, Puppet, Chef, Ansible, VMware Cloud Automation Services etc.;
  • Ervaring met AWS-technologieën en breed gebruik van diensten met behulp van het AWS-platform. Bijvoorbeeld; Lambda, S3, EC2, SQS etc.;
  • Ervaring in een Agile/DevOps-omgeving is een pré;
  • Certificeringen in AWS Solution Architecture dan wel VMware Cloud on AWS zijn een pré;
  • Ervaring in overige Public & Private Cloud Automation & Orchestration-technologieën is een pré;

Competenties

| Overtuigend | vasthoudend | daadkrachtig | uitstekende communicatieve vaardigheden l teamplayer |

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.