IT-strategieconsultant

Maurice WehrmeijerVacatures

Digital Workplace betekent een nieuwe manier van werken en samenwerken: het elimineert werk op een lager niveau en minder interessante taken, dus medewerkers zijn veel productiever! Stel je de werkplek van de toekomst voor die intelligentie prikkelt, gebruiksvriendelijk is en zorgt voor een optimale productiviteit wat de samenwerking onder medewerkers vergroot. Hier willen we naartoe! We willen samen met jou in een onderscheidend en functioneel team samenwerken en innoveren om de digitale werkplek van de toekomst te kunnen bepalen.

Als IT-strategieconsultant ben jij de aangewezen persoon om onze klanten te adviseren bij de bepaling van de business-behoeftes, de inventarisatie van het huidige IT-landschap en de opstelling van de (hybride) roadmap. Omdat betrokkenheid bij de klant cruciaal is tijdens de reis die hij doormaakt, ben je gedurende het proces ook in de operationele fase een strategische sparringspartner. Je houdt van een uitdaging en vanuit jouw specialisme zie je slimme manieren en kansen om te optimaliseren en innoveren. Samengevat werk je 50% aan strategie, innovatie en business development. De overige 50% geef je klantadvies, dus je bent op de hoogte van de huidige marktontwikkelingen.

Herken jij jezelf als de IT-consultant die een heldere visie kan overbrengen en kan challengen? En zie jij het als uitdaging om je klanten en collega’s te adviseren, overzicht te geven en ‘rust’ te bieden binnen de groter wordende complexiteit van de hybride omgeving? Dan gaan we ons avontuur graag met jou aan.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna: een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten. Recentelijk heeft PQR met SpaceHub haar visie en dienstverlening rondom hybride en multicloud-oplossingen gelanceerd.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je werkt in een open cultuur, waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘Work hard, play hard’; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen 

  • Toonaangevende ervaring in oplossingsgerichte hybride architectuur, businessanalyses en functionele IT-consultancy
  • Ervaring met het aantonen van digitale oplossingen en visie op de werkplek van de toekomst.
  • Ervaring met Microsoft 365, Microsoft Enterprise Mobility en Security.
  • Ervaring met integratie en koppeling van traditionele en moderne infrastructuuromgevingen.
  • Ervaring met Citrix (Virtual Apps en Desktops), Google, Workplace G Suite, VMware Enterprise Mobility Management is een pré.
  • Ervaring met Microsoft Azure, PowerApps, PowerBI, Flow is een pré.
  • Workplace Automation is een pré.

Competenties

| Overtuigend | sparringspartner | daadkrachtig | uitstekende communicatieve vaardigheden l teamplayer | overzicht bewaren | vertrouwensrelaties opbouwen | innoverend

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.