End User Support-medewerker

PQRVacatures

PQR Amsterdam

Ben jij gedreven om gebruikers bij het gebruik van IT-middelen te ondersteunen en in staat om eerstelijns calls zelf op te lossen? Dan zoeken wij jou!

PQR zoekt ervaren medewerkers die als End User Support aan de slag kunnen gaan voor onze Local Support-organisatie. Als End User Support van PQR werk je zowel op onze vestiging in Amsterdam als op klantlocaties. De supportafdeling is het centrale aanspreekpunt voor IT-gerelateerde zaken die spelen bij eindgebruikers. In deze rol ben je het visitekaartje van PQR, zowel binnen als buiten de organisatie. Samen met het team ben je medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende eerste- en tweedelijnsincidenten. Ook houd je je bezig met het oplossen van hardware- en softwareverstoringen bij eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing. Daarnaast coördineer je het proces binnen de afdeling volgens de ITIL-methodiek.

Vanuit deze rol bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar specialistische technische of procescoördinerende functies op HBO-niveau.

Waarom PQR?

PQR is een snelgroeiende IT-organisatie en dé cloud integrator van Nederland. Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Onze diensten draaien niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland. Zo kunnen onze klanten werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug: in onze visie, maar ook in onze manier van werken en omgaan met elkaar.

De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘work hard, play hard’. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen:

  • Afgeronde IT-opleiding op minimaal MBO Niveau 4;
  • In het bezit van of enthousiast om te starten met technische certificeringen zoals een Windows 7/8/10/365 MCSA- of Microsoft (MCP)-certificering
  • Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft- en Officeproducten, Active Directory, Cisco-netwerken en ITIL- en SCRUM-methodieken;
  • Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
  • Ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT-organisatie
  • In het bezit van rijbewijs B 

Competenties

| analytisch | oplossend vermogen | samenwerken | uitstekende communicatieve vaardigheden | klantgericht |

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Avatar

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.