End User Support

PQRVacatures

Ben jij gedreven om gebruikers bij het gebruik van IT-middelen te ondersteunen en in staat om 1e lijns calls zelf op te lossen? Dan zoeken wij jou!

PQR zoekt ervaren medewerkers die als End User Support aan de slag kunnen gaan voor onze Local Support organisatie. Als End User Support van PQR werk je zowel op ons PQR kantoor te Amsterdam als op klant locaties. De Support afdeling is het centrale aanspreekpunt voor ICT gerelateerde zaken die spelen bij eindgebruikers. In deze rol ben je het visitekaartje van PQR, zowel binnen als buiten PQR. Samen met het team ben de medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende 1e en 2e lijn incidenten en oplossen van hardware- en software verstoringen bij de eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing en daarnaast het proces binnen de afdeling goed te coördineren volgens de ITIL methodiek.

Vanuit deze rol bestaat de mogelijkheid bestaat om door te groeien naar specialistische technische of proces coördinerende functies op HBO niveau.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren heeft PQR haar portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren er na. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Kernwoorden die centraal staan bij ons zijn toonaangevend, deskundig, plezierig en verrassend. Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen

  • Afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO Niveau 4;
  • In het bezit van of enthousiast om te starten met technische certificeringen zoals een Windows 7/8/10/365 MCSA of Microsoft (MCP) Certificering
  • Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft OS en Office producten, Active Directory, Cisco netwerken, ITIL en SCRUM methodiek en McAfee EPO;
  • Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
  • Ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT organisatie
  • In het bezit van rijbewijs B

Competenties

| analytisch | oplossend vermogen| samenwerken | Uitstekende communicatieve vaardigheden l Klantgericht |

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé markleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Avatar

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.