Corporate Recruiter

Maurice WehrmeijerVacatures

PQR positioneert zich met haar kennis en ervaring rondom de expertises future workspace, cloud en datacenter transformation. Als Corporate Recruiter maak je onderdeel uit van ons HR-team en werk je nauw samen met de Unit Managers om de wervingsbehoefte te bepalen en de kwaliteit van onze PQR-populatie hoog te houden. Jij weet als geen ander een optimale ‘candidate experience’ neer te zetten!

Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de corporate groeidoelstellingen. Je werkzaamheden bestaan uit het gehele wervingsproces: van het opmaken en uitzetten van de vacature, het zoeken naar geschikte kandidaten, het voeren van het eerste selectiegesprek, het uitzetten en begeleiden van eventuele assessments tot en met de coördinatie van de uiteindelijke aanname. Ook het werkgeversimago, positionering en branding van PQR in onder andere social media en events behoren tot je verantwoordelijkheden.

Binnen ons gave HR-team ben jij verantwoordelijk voor strategisch recruitment en strategische arbeidsmarktcommunicatie. Uiteraard ben je niet alleen verantwoordelijk voor onze arbeidsmarktcommunicatie maar werk je hierin intensief samen met onze marketingafdeling.

Wij zijn op zoek naar een communicatieve, proactieve en enthousiaste collega! Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil jij je werkzaamheden naar een next level tillen? Dan ben je bij PQR aan het juiste adres.

Kortom, jij krijgt een grote verantwoordelijkheid bij het realiseren van onze groeidoelstellingen. Daarnaast krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen en je rol verder vorm te geven. Hoe hard je groeit bepaal je zelf!

Functie-eisen

  • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur minimaal drie jaar ervaring als recruiter;
  • Jij hebt ervaring met proactieve werving en selectie, je gebruikt o.a. social media, internet search en netwerkcontacten;
  • Jij hebt kennis van employer branding en arbeidsmarktcommunicatie;
  • Als persoon ben je communicatief sterk, enthousiast, stressbestendig, servicegericht en beschik je over overtuigingskracht.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederlands – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je werkt in een open cultuur, waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings-, ontwikkelings- en keuzemogelijkheden op het gebied van telefoon, laptop en pensioeninvulling.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.