Adoptieconsultant

Maurice WehrmeijerVacatures

Als Adoptieconsultant sta jij voor adoptie van nieuwe technologieën door onze klanten. Je bent de expert die de functionele en technische mogelijkheden van de nieuwe technologie zoals mobiel werken, Microsoft 365 of portal based working kent. Daarnaast weet je onze klanten over de inzet van deze mogelijkheden te adviseren.

Je geeft advies, verzorgt inspiratiesessies en trainingen voor medewerkers, brengt de wensen van de klant in kaart en komt met voorstellen hoe de wensen van de klant kunnen worden omgezet naar functionaliteit. Je weet de juiste vertaalslag tussen wensen en functionaliteiten te maken. Binnen PQR krijg je de kans om in uitdagende projecten te werken. Je bent de lead in het maken van documentatie van installatie en implementatie (configuratie).

Je hebt een enorme drive voor nieuwe technologieën zoals Office 365 en mobiel werken. Je bent dé aangewezen persoon binnen PQR om jouw enthousiasme en passie over te brengen op de (medewerkers van de) klant. Ook ben jij de persoon die bij weerstand binnen de organisatie de juiste dingen vertelt om de klant te overtuigen.

Je maakt samen met de klant een planning voor de invoering van de nieuwe technologie, zorgt samen met de klant voor het managen van het proces en je stelt deelprojecten op die je koppelt aan de planning. Je neemt bij voorkeur de functionele inrichting van technologieën als Office 365 voor je rekening. Je geeft workshops en trainingen aan medewerkers van de klant. Kortom: je bent volop bezig met het ontwerpen en implementeren van oplossingen en het digitaliseren van bedrijfsprocessen.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederlands – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.

Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je werkt in een open cultuur, waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen

  • Jij hebt HBO werk – en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in adoptie en implementeren van oplossingen op basis van Office 365 of SharePoint en mobiel werken
  • Je hebt gedegen kennis van en aantoonbare ervaring met Office 365;
  • Je bent klantgericht (adoptie en advies), resultaatgericht, en hebt een dienstverlenende en flexibele houding/instelling;
  • Je bent gedreven en hebt een passie voor technologie;
  • Je kan als geen ander mensen motiveren/inspireren;
  • Je hebt goede schriftelijke– en mondelinge vaardigheden in het Engels en Nederlands;
  • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.

Competenties

Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels | Office 365 | Sharepoint | Draagvlak creëren | Business Canvas model | Coaching | Organisatiesensitiviteit | Agile

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings-, ontwikkelings- en keuzemogelijkheden op het gebied van telefoon, laptop en pensioeninvulling.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.