Accountmanager

PQRVacatures

Aan de slag gaan als Accountmanager bij PQR betekent dat jij de ontwikkelingen in de markt kent en als trusted advisor je klant begeleidt om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen. Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie? Kun jij onze klanten op toonaangevende wijze helpen met vragen over het adviseren, implementeren en beheren van hybride workspace – en datacenteroplossingen? Dan is PQR op zoek naar jou!

Je bent gesprekspartner voor je klanten op het gebied van de hybride multicloud-infrastructuur en bent op de hoogte van datacenter- en workspaceproducten en ontwikkelingen binnen private én public cloud. Je hebt kennis en ervaring in het verkopen van oplossingen op het gebied van implementatie en beheer van de producten van infrastructuurleveranciers als Microsoft, HPE, VMware, Nutanix, Citric en Ivanti.

Als trusted advisor bouw je effectief aan relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van je persoonlijke- en groepsdoelstellingen. Je weet je netwerken effectief aan te wenden om zaken voor elkaar te krijgen. Je inventariseert de behoeften van klanten en prospects en weet de oplossingen en dienstverlening van PQR hier op te positioneren. Op basis van een door jou gemaakt accountplan, weet jij welke specifieke oplossingen het best passen bij jouw klant. Je draagt zorg voor het actief zoeken naar nieuwe klanten en je geeft de juiste opvolging aan aangeleverde leads.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van adviezen in offertevorm, RfP’s en managementsamenvattingen. Je zorgt voor een adequate overdracht van het project aan één van onze projectmanagers. Daarnaast ben je aanwezig op diverse beurzen en seminars om PQR als unieke organisatie te positioneren. Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Je werkt nauw samen met de afdelingen Inside Sales, Marketing, de Tenderdesk en het team van Presales.

Waarom PQR?

PQR is een snelgroeiende IT-organisatie en dé cloud integrator van Nederland. Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug: in onze visie, maar ook in onze manier van werken en omgaan met elkaar.

De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘work hard, play hard’. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als accountmanager;
  • Je hebt een warm netwerk in een van de volgende klantsegmenten: Lokale & Regionale Overheid, Healthcare of in het commerciële segment;
  • Je hebt een achtergrond in het IT-infrastructuurdomein;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt passie en drive voor het salesvak.

Competenties

klantgericht | resultaatgericht l kwaliteitsgericht | netwerken | overtuigingskracht | initiatief | marktgerichtheid l ondernemerschap | onderhandelen

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Een uitstekend salaris en tevens bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Avatar

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.