Accountmanager Zorg

Maurice WehrmeijerVacatures

PQR Amsterdam

Aan de slag gaan als Accountmanager Zorg bij PQR betekent dat jij de ontwikkelingen in de markt kent en als trusted advisor je klant begeleidt om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen. Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie? Kun jij onze klanten op toonaangevende wijze helpen met vragen over het adviseren, implementeren en beheren van hybride workspace – en datacenteroplossingen? Dan is PQR op zoek naar jou!

Als trusted advisor bouw je effectief aan (new business) relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van je persoonlijke- en groepsdoelstellingen. Je weet je netwerken effectief aan te wenden om zaken voor elkaar te krijgen. Je inventariseert de behoeften van klanten en prospects en weet de oplossingen en dienstverlening van PQR hier op te positioneren. Op basis van een door jou gemaakt accountplan, weet jij welke specifieke oplossingen het best passen bij jouw klant. Je draagt zorg voor het actief zoeken naar nieuwe klanten en je geeft de juiste opvolging aan aangeleverde leads.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van adviezen in offertevorm en bijbehorende managementsamenvattingen en/of presentaties. Je weet als Accountmanager Zorg goed gebruik te maken van het PQR partner ECO systeem om je kansen te vergroten. Dit kan je relatie zijn met belangrijke applicatie leveranciers (ECD, EPD) of je relatie met belangrijke infrastructuur leveranciers. Je bent meer dan gemiddeld gedreven en enthousiast om het zorgproces bij klanten slimmer te willen inrichten. Daarbij moet je het geduld hebben dat beslissingstrajecten een lange termijn horizon hebben. Verder weet je goed de politiek binnen zorgorganisaties te gebruiken en te doorgronden om het PQR portfolio zo optimaal mogelijk te positioneren. Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Je werkt nauw samen met Inside sales, Marketing, de Tenderdesk en het team van Presales.

Waarom PQR?

PQR is een snelgroeiende IT-organisatie en dé cloud integrator van Nederland. Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen.

Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug: in onze visie, maar ook in onze manier van werken en omgaan met elkaar.

De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘work hard, play hard’. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Verder heeft PQR heeft de hoogst haalbare partnerstatussen van o.a. HPE, Nutanix, Microsoft, VMware, Citrix en Ivanti / RES Software.

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager in het zorgsegment;
  • Je hebt een goed netwerk in het zorg segment zowel aan de klantzijde als de belangrijke vendoren;
  • Je hebt kennis en bent inhoudelijk op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen het zorg segment;
  • Je hebt kennis van specifieke IT-oplossingen voor de zorgsector;
  • Je hebt ervaring met RfP’s en Europese aanbestedingen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt passie en drive voor het onderhouden van zakelijke relaties.

Competenties

Klantgericht | resultaatgericht l kwaliteitsgericht | netwerken | overtuigingskracht | initiatief | marktgerichtheid l ondernemerschap | onderhandelen

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie als Accountmanager Zorg bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals met een hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Het salaris is marktconform. We bieden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben wij maandelijks een Kantoordag waarin alle kennis met elkaar wordt gedeeld. Deelname aan Seminars maar ook zelfontwikkeling in de vorm van studie etc. behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kijken we altijd samen met jou intern of er ontwikkelingsmogelijkheden zijn binnen PQR.

Naast goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden we je ook keuzemogelijkheden in telefoon, laptop en pensioeninvulling.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Maurice Wehrmeijer

Maurice Wehrmeijer

Maurice is online marketeer en contentstrateeg bij PQR. Ooit begonnen als journalist, maar inmiddels houdt hij zich al meer dan 10 jaar bezig met conceptontwikkeling, contentcreatie en marketing automation. Ontwikkelingen in de onlinewereld volgt hij op de voet, en hij is altijd op zoek naar nieuwe en slimme manieren om organisaties bij elkaar te brengen.