Accountmanager Healthcare

Maurice WehrmeijerVacatures

Aan de slag gaan als Accountmanager Zorg bij PQR betekent dat jij de ontwikkelingen in de markt kent en als trusted advisor je klant begeleidt om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen. Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie? Kun jij onze klanten op toonaangevende wijze helpen met vragen over het adviseren, implementeren en beheren van hybride workspace – en datacenteroplossingen? Dan is PQR op zoek naar jou!

Als trusted advisor bouw je effectief aan (new business) relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van je persoonlijke- en groepsdoelstellingen. Je weet je netwerken effectief aan te wenden om zaken voor elkaar te krijgen. Je inventariseert de behoeften van klanten en prospects en weet de oplossingen en dienstverlening van PQR hier op te positioneren. Op basis van een door jou gemaakt accountplan, weet jij welke specifieke oplossingen het best passen bij jouw klant. Je draagt zorg voor het actief zoeken naar nieuwe klanten en je geeft de juiste opvolging aan aangeleverde leads.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van adviezen in offertevorm en bijbehorende managementsamenvattingen en/of presentaties. Je weet goed gebruik te maken van het PQR partner ECO systeem om je kansen te vergroten. Dit kan je relatie zijn met belangrijke applicatie leveranciers (ECD, EPD) of je relatie met belangrijke infrastructuur leveranciers. Je bent meer dan gemiddeld gedreven en enthousiast om het zorgproces bij klanten slimmer te willen inrichten. Daarbij moet je het geduld hebben dat beslissingstrajecten een lange termijn horizon hebben. Verder weet je goed de politiek binnen zorgorganisaties te gebruiken en te doorgronden om het PQR portfolio zo optimaal mogelijk te positioneren. Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Je werkt nauw samen met Inside sales, Marketing, de Tenderdesk en het team van Presales.

Waarom PQR?

PQR is een organisatie die al meer dan 25 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren heeft PQR haar portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren er na. Een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten.

Kernwoorden die centraal staan bij ons zijn toonaangevend, deskundig, plezierig en verrassend. Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je gaat werken in een open cultuur, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is.

De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: “Work hard, play hard”; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager in het zorg segment;
  • Je hebt een goed netwerk in het zorg segment zowel aan de klantzijde als de belangrijke vendoren;
  • Je hebt kennis en bent inhoudelijk op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen het zorg segment;
  • Je hebt kennis van specifieke ICT oplossingen in de zorg;
  • Je hebt ervaring met RFP’s en Europese aanbestedingen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent leergierig;
  • Je hebt passie en drive voor het onderhouden van zakelijke relaties.

Competenties

Klantgericht | resultaatgericht l kwaliteitsgericht  | netwerken | overtuigingskracht | initiatief | marktgerichtheid l ondernemerschap | onderhandelen

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals met een hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Het salaris is marktconform. We bieden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease-auto, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo hebben wij maandelijks een Kantoordag waarin alle kennis met elkaar wordt gedeeld. Deelname aan Seminars maar ook zelfontwikkeling in de vorm van studie etc. behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kijken we altijd samen met jou intern of er ontwikkelingsmogelijkheden zijn binnen PQR.

Naast goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden bieden we je ook keuzemogelijkheden in; telefoon, laptop en pensioeninvulling.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


Geplaatst door
Avatar

Maurice Wehrmeijer