Accountmanager

Lotte SpaanVacatures

Accountmanager

Ben jij een Accountmanager met ervaring in ICT infrastructuren? Dan maken we graag kennis met je.

Aan de slag gaan als Accountmanager bij PQR betekent dat jij de ontwikkelingen in de markt kent en als trusted advisor je klant begeleidt om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te bepalen. Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie? Kun jij onze klanten helpen met vragen over het adviseren, implementeren en beheren van hybride workspace – en datacenteroplossingen? Dan is PQR op zoek naar jou!
Je bent gesprekspartner voor je klanten op het gebied van de hybride multicloud-infrastructuur en bent op de hoogte van datacenter- en workspaceproducten en ontwikkelingen binnen private én public cloud. Je hebt kennis en ervaring in het verkopen van oplossingen op het gebied van implementatie en beheer van de producten van infrastructuurleveranciers als Microsoft, HPE, VMware, Nutanix, Citrix en Ivanti.

Als trusted advisor bouw je effectief aan relaties en netwerken die van pas komen bij het realiseren van je persoonlijke- en groepsdoelstellingen. Je weet je netwerken effectief aan te wenden om zaken voor elkaar te krijgen. Je inventariseert de behoeften van klanten en prospects en weet de oplossingen en dienstverlening van PQR hier op te positioneren. Op basis van een door jou gemaakt accountplan, weet jij welke specifieke oplossingen het best passen bij jouw klant. Je draagt zorg voor het actief zoeken naar nieuwe klanten en je geeft de juiste opvolging aan aangeleverde leads.
Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van adviezen in offertevorm, RFP’s en managementsamenvattingen. Je zorgt voor een adequate overdracht van het project aan één van onze projectmanagers. Daarnaast ben je aanwezig op diverse beurzen en seminars om PQR als unieke organisatie te positioneren. Uiteraard doe je dit alles niet alleen. Je werkt nauw samen met de afdelingen Inside Sales, Marketing, de Tenderdesk en het team van Presales.

Waarom PQR:

PQR is een organisatie die al bijna 30 jaar bekend staat om haar kennis, professionaliteit en kwaliteit. De afgelopen jaren hebben we ons portfolio uitgebreid met Managed Services. Daardoor adviseren, leveren, bouwen en nemen we ook de verantwoording voor de continuïteit in de jaren erna: een ontwikkeling die nauw aansluit bij de behoeftes van onze klanten. Recentelijk heeft PQR met SpaceHub haar visie en dienstverlening rondom hybride en multicloud-oplossingen gelanceerd.
Rust, dat is wat PQR maakt voor onze klanten. Dat doen we op een bevlogen en betrokken wijze – niet passief – daarom ‘maken’ we rust. Bij PQR draaien diensten niet om IT maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland – zodat onze klanten kunnen werken en groeien. Bevlogen, trots, slim en uitdagend zijn onze kernwaarden. Deze vind je overal terug, in onze visie, maar ook in onze manier van werken en met elkaar omgaan.
Binnen PQR is er veel ruimte voor goede ideeën en staan we open voor nieuwe initiatieven. Je werkt in een open cultuur, waarin hard werken en plezier maken hand in hand gaan en waar geen dag hetzelfde is. De communicatielijnen binnen ons bedrijf zijn superkort, de bedrijfscultuur is informeel. En natuurlijk: ‘Work hard, play hard’; daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten tijdens en buiten kantoortijd.

Functie-eisen:

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als accountmanager
  • Je hebt een warm netwerk in een van de volgende klantsegmenten: Lokale & Regionale Overheid, Healthcare of in het commerciële segment
  • Je hebt een achtergrond in het IT-infrastructuurdomein
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent leergierig
  • Je hebt passie en drive voor het onderhouden van zakelijke relaties

Competenties:

Klantgericht | resultaatgericht l kwaliteitsgericht | netwerken | overtuigingskracht | initiatief | marktgerichtheid l ondernemerschap | onderhandelen

Wat bieden wij je?

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt een uitstekend salaris en tevens bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en keuzemogelijkheden in telefoon en laptop.

Let op: in oktober gaat PQR verhuizen. Onze beide vestigingen gaan gezamenlijk verder als één groot PQR-HQ op de Secoya Campus in Utrecht.

Rustmaker-in-spe?

Solliciteer direct

Vul het formulier in op de vacaturepagina van de positie die je ambieert en upload je cv.


 

Geplaatst door
Avatar

Lotte Spaan