PQR lanceert Technical Leadership Team

PQRNieuws

De Meern, december 2018 – IT is meer dan ooit in beweging! Het is een uitdaging om een toekomstgerichte keuze te maken en tegelijkertijd rekening te houden met traditionele hardware en applicaties. Omdat PQR steeds vaker ziet dat organisaties met deze balans worstelen, heeft de IT-dienstverlener een Technical Leadership Team opgezet.

Dit Technical Leadership Team bestaat uit de topexperts van PQR, die hun kennis vanuit verschillende technische focusgebieden samenvoegen om te komen tot innovatieve en werkbare toepassingen van IT. Hierbij speelt de gebruikerservaring een belangrijke rol. De eindgebruiker is immers steeds zelfredzamer op IT-gebied: een ontwikkeling die PQR toejuicht en graag verder helpt.

Krachten bundelen voor een brede technologische visie

CTO Sheau Pei Chong legt uit: “Het is een logische stap om de aanwezige expertise binnen PQR samen te voegen in een Technical Leadership Team. Door de krachten te bundelen kunnen onze experts vanuit verschillende vakgebieden een brede en krachtige technologische visie blijven ontwikkelen. Deze kunnen vervolgens gedeeld worden met onze klanten, zodat ook zij voorop blijven lopen in hun eigen branche. Dat mogen de klanten ook van PQR verwachten.”

Naast R&D wordt er binnen het team gewerkt aan de technologische strategie en business enablement. Dit laatste geeft ook een nieuwe dimensie aan de al bestaande PQR-dienst CTO-As-a-Service, waarbinnen de experts uit het PQR Technical Leadership Team voor klanten een businessanalyse op maat uitvoeren en een passend advies verzorgen over de IT-strategie van de onderneming.

Voor meer informatie

PQR | Marloes Windhorst | T: 030 662 97 29 | E: marketing@pqr.nl

Geplaatst door
Avatar

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.