Utrecht – IT-dienstverlener PQR heeft wederom de IT-aanbesteding gewonnen die het Ministerie van Defensie heeft uitgeschreven. PQR heeft de afgelopen jaren al een aanzienlijke hoeveelheid infrastructuurcomponenten en bijbehorende diensten geleverd aan het ministerie, onder andere voor de levering van datacentercomponenten en het onderhoud daarvan. De vorige mantelovereenkomst die PQR en het Ministerie van Defensie sloten is na vier jaar geëindigd. De nieuwe samenwerking die beide partijen aangaan zal wederom voor minimaal vier jaar gelden.

“De Europese aanbesteding werd door meerdere grote partijen geambieerd, en PQR heeft zowel op prijs als op kwaliteit gewonnen”, aldus Marijke Kasius, CEO van PQR.

“We zijn enorm trots dat we het Ministerie van Defensie mogen blijven ondersteunen met het leveren van continuïteit van de infrastructuur, en daarmee ook de succesvolle samenwerking kunnen continueren.”

Geplaatst door

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.