Roundtable Zorgwerkplek

PQREvents

Zorgwerkplek van de Toekomst; hoe maakt u de werkplek toegankelijk en veilig?

Door de demografische ontwikkeling en dubbele vergrijzing van de Nederlandse samenleving, neemt de zorgraag explosief toe. Daarnaast wordt de zorgbehoefte steeds complexer, maar de expertise schaarser. Door deze ontwikkelingen rijst de vraag hoe de beschikbare medewerkers meer en complexere zorg kunnen leveren en hoe IT hier een rol in kan spelen?

Digitale Roundtable voor IT-beslissers in de zorg op 25 mei 2021

Afgelopen jaar is de essentiële rol van IT binnen de zorg nog duidelijker geworden met name de inzet van beeldzorg en zorg op afstand. Dit maakt contact tussen bewoners/patiënten en families mogelijk en ook specialist behandelaars konden patiënten virtueel behandelen. Om hier aan vast te kunnen houden, is een vernieuwende IT-strategie en visie nodig, zodat de nieuwe IT-basis op orde kan worden gebracht voor innovatie.

Zorg op afstand, arbeidsbesparende technologieën en zorginnovaties stellen hogere eisen aan de werkplek. Hoe draagt de IT bij aan efficiëntie, stabiliteit, maar ook flexibiliteit en eenvoud? Wat zijn daarnaast de gevolgen voor uw IT-security? Waar begint u met innoveren?

Omdat veel organisaties hiermee te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Zorgwerkplek van de toekomst; hoe maakt u de werkplek toegankelijk en veilig?”. Deze digitale kennissessie wordt gehouden op dinsdag 25 mei van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Geïnteresseerd om deze Roundtable bij te wonen? Stuur een email om uw interesse kenbaar te maken.

Geplaatst door
Avatar

PQR

PQR streeft elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service. Strategisch adviseur voor moderne software defined datacenter- en workspaceoplossingen. IT-advies. Future workspace.