Werken bij

Ambities waarmaken.

PQR-factor

Werken bij PQR betekent werken bij een bedrijf waar je jouw ambities waar kunt maken. Onze kernwaarden eenvoud, vrijheid en professionaliteit creëren een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarin je kunt excelleren, maar ook waarin je jezelf gewaardeerd en thuis voelt.

Onze mensen beschikken over de PQR-factor: zij zijn professioneel, proactief, behulpzaam, flexibel en maken iets wat eenvoudig kan zijn niet onnodig moeilijk. PQR is resultaatgericht en investeert veel in opleidingen en trainingen. Dat vertaalt zich in hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers. Niet voor niets is de gemiddelde PQR-er al meer dan vijf jaar in dienst en ligt ons ziekteverzuim ver onder het landelijk gemiddelde.

Kortom: in alle opzichten een bedrijf om bij te willen horen. Heb jij de PQR-factor? Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Mourad Rerhioui Mourad Rerhioui Accountmanager

"Ik heb bewust de overstap naar PQR gemaakt vanwege de gezonde bedrijfscultuur, het ontbreken van complexe managementlagen en de duidelijke focus op back-office infrastructuuroplossingen. PQR blinkt uit door het hoge kennisniveau van haar consultants waardoor ik onze organisatie graag vergelijk met een bewezen Champions League club!"

Ben jij proactief, competitief, klantgericht, vasthoudend en werk jij efficiënt? Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en werk jij graag bij dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren? Heb je ervaring in de commerciële sector? Lees dan meer over deze vacature!

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Wil je in een team werken aan uitdagende projecten en je bezighouden met de laatste trends op het gebied van het datacenter, storage & cloud computing? Bekijk dan deze vacature.

Ben jij een Projectmanager en weet jij complexe projecten in goede banen te leiden? Heb jij ervaring in de IT-branche? Ben je ambitieus? Wil je in een enthousiast team van professionals werken bij gerenommeerde klanten?

PQR zet flexibele talentpool op
PQR merkt dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan (extra) technische expertise. Zowel voor als tijdens, maar ook na afloop van IT-projecten. Dit gaat dan om kortdurige, maar ook om langdurige inzet van specifieke expertise. Om deze reden...