Proposities

In the box service voor een snelle start

PQR heeft een aantal proposities voor u samengesteld. Een propositie is een 'in the box service', waarmee u met één totaalpakket een bepaalde dienst afneemt.

Heeft u uw IT-omgeving in meer of mindere mate gevirtualiseerd? Merkt u dat u soms het overzicht mist door de complexiteit van uw infrastructuur? Kunt u de problemen in uw IT-omgeving snel en doeltreffend oplossen? Of bent u steeds meer tijd kwijt met het zoeken naar de oorzaak van het probleem?

Lees meer...

Worstelt u met een IT-uitdaging en wilt u weten of cloud daarvoor de juiste oplossing is? Met de Cloud Discovery Workshop gaat PQR met u in gesprek over wat cloud uw organisatie kan bieden.

Lees meer...

Onlangs is CommVault Simpana 10 gelanceerd als opvolger van versie 9. Deze nieuwe versie van de datamanagement software van CommVault kent meer dan 300 verbeteringen ten opzichte van de versie 9.

Lees meer...

Cloud biedt nieuwe mogelijkheden binnen uw ICT-infrastructuur. Wellicht wilt u aan de slag met self-service provisioning binnen een private cloud, Infrastructure-as-a-Service of off-premises managed cloud.

Lees meer...

Steeds meer organisaties maken gebruik van een Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI). De VDI Health Check voorziet u van inzicht in het gedrag van virtuele desktops, gebruikers en de afzonderlijke applicaties.

Lees meer...

U heeft een significante investering gedaan om uw desktops te centraliseren. Haalt u hier wel voldoende uit? Is het beheer efficiënt genoeg? Zijn er issues die opgelost moeten worden? Als Citrix Platinum Solution Advisor ondersteunt PQR u graag om te bepalen of u het maximale uit uw SBC-/VDI-omgeving haalt.

Lees meer...