Proposities

In the box service voor een snelle start

PQR heeft een aantal proposities voor u samengesteld. Een propositie is een 'in the box service', waarmee u met één totaalpakket een bepaalde dienst afneemt.

Met een op Microsoft Hyper-V 3 en Microsoft System Center 2012 R2 gebaseerde private cloudoplossing kunt u eindelijk de stap maken naar het Datacenter van Morgen. Deze cloudoplossing heeft alle kenmerken van een public cloud en wordt gevormd door een solide virtuele infrastructuur en de aansturing hiervan.

Citrix XenDesktop is een oplossing waarmee desktops en applicaties virtueel en on-demand beschikbaar worden gesteld aan gebruikers. Desktops en applicaties kunnen altijd en overal gebruikt worden, onafhankelijk van de locatie en het device van de gebruikers.

Heeft u uw IT-omgeving in meer of mindere mate gevirtualiseerd? Merkt u dat u soms het overzicht mist door de complexiteit van uw infrastructuur? Kunt u de problemen in uw IT-omgeving snel en doeltreffend oplossen? Of bent u steeds meer tijd kwijt met het zoeken naar de oorzaak van het probleem?

Worstelt u met een IT-uitdaging en wilt u weten of cloud daarvoor de juiste oplossing is? Met de Cloud Discovery Workshop gaat PQR met u in gesprek over wat cloud uw organisatie kan bieden.

Onlangs is CommVault Simpana 10 gelanceerd als opvolger van versie 9. Deze nieuwe versie van de datamanagement software van CommVault kent meer dan 300 verbeteringen ten opzichte van de versie 9.

Cloud biedt nieuwe mogelijkheden binnen uw ICT-infrastructuur. Wellicht wilt u aan de slag met self-service provisioning binnen een private cloud, Infrastructure-as-a-Service of off-premises managed cloud.