Praktijkcases

Onze referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties in de vorm van praktijkcases die PQR voor u heeft opgesteld. Heeft u naar aanleiding van een bepaalde praktijkcase nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kaarsenmaker Bolsius verstevigt fundament om 'IT als enabler' in te zetten. Bolsius had dringende behoefte aan meer opslagmogelijkheden voor de groeiende hoeveelheid bedrijfsdata. Na een eerdere centralisatie- en consolidatieslag die het bedrijf op advies van PQR met HP-producten had gemaakt, is het Storage Area Network (SAN) nu wederom met HP- storagesystemen vernieuwd.

Lees meer...

Amerpoort/Reinaerde zocht naar een betrouwbare partner voor het opstellen van een disaster recovery plan. Parallel hieraan liep het verzoek voor een architectuurvoorstel voor een nieuwe ICT-infrastructuur. PQR heeft beide projecten conform haar succesvolle projectmethodiek aangepakt en bij Amerpoort/Reinaerde uitgevoerd.

Lees meer...

PQR heeft Het Nieuwe Werken (HNW) binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp geïmplementeerd. De infrastructuur van de gemeente was verouderd en aan vernieuwing toe. Pijnacker-Nootdorp heeft nu een verregaande vorm van standaardisatie doorgevoerd en haar medewerkers meer flexibiliteit gegeven, een voorwaarde voor HNW. De nieuwe infrastructuur is modern en toekomstvast.

Lees meer...

Ballast Nedam wilde de beschikbaarheid en redundantie van haar ICT-diensten optimaliseren. Om dit te realiseren werd het datacenter en de bijbehorende storage-omgeving onder de loep genomen. PQR stelde voor over te stappen op een complete, nieuwe HDS-omgeving zodat Ballast Nedam de komende jaren qua efficiëntie, betrouwbaarheid, capaciteit en beheermogelijkheden gebeiteld zit.

Lees meer...

Mitros heeft, net als veel organisaties, te maken met een toenemende groei aan data. De bestaande storageoplossing bood niet langer de ruimte en performance die een dergelijke oplossing tegenwoordig moet kunnen leveren. Mitros heeft daarom gekozen voor de door PQR voorgestelde NetApp-oplossing. Naast grootte, schaalbaarheid, back-up en herstel van data, staat deze oplossing ook garant voor de verdeling van bedrijfskritische data over twee locaties.

Lees meer...

Een moderne leeromgeving en moderne technologie voor het Koning Willem I College (KW1C)! De ICT Academie van het KW1C werkt sinds het studiejaar 2012/2013 met een gevirtualiseerde digitale labomgeving. Studenten en docenten kunnen deze ICT-omgeving, met behulp van VMware-technologie, eenvoudig en snel implementeren, beheren en beveiligen. Als school van deze tijd, is het KW1C dus op haar toekomst voorbereid!

Lees meer...