GoogleNewsGeneric Propecia No Prescription

Praktijkcases

Onze referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties in de vorm van praktijkcases die PQR voor u heeft opgesteld. Heeft u naar aanleiding van een bepaalde praktijkcase nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

In samenwerking met Heerema Fabrication Group (HFG) heeft PQR een nieuw Architectuur- en Designontwerp gemaakt. De implementatie van het project is voltooid. In vergelijking met de oude situatie gaan de ICT-beheerkosten niet omhoog; er wordt nu meer gedaan voor minder.

Het Wartburg College in de regio Rotterdam maakte voor e-mail gebruik van Novell GroupWise 2012. Instabiliteit van de serveromgeving zorgde ervoor dat het Wartburg College zich realiseerde dat het tijd werd om naar een andere oplossing te kijken. Het College stapte over op Microsoft Office 365.

PQR kreeg de volgende opdracht van Universiteit Utrecht: ontwikkel een visie voor onze digitale studie- en werkomgeving waarmee wij de komende 5 tot 7 jaar in onze behoeften kunnen voorzien. Dat is meeromvattend dan het lijkt; eigenlijk vraagt de universiteit of PQR kan laten zien hoe haar werkplekken er in de toekomst uitzien.

Kaarsenmaker Bolsius verstevigt fundament om 'IT als enabler' in te zetten. Bolsius had dringende behoefte aan meer opslagmogelijkheden voor de groeiende hoeveelheid bedrijfsdata. Na een eerdere centralisatie- en consolidatieslag die het bedrijf op advies van PQR met HP-producten had gemaakt, is het Storage Area Network (SAN) nu wederom met HP- storagesystemen vernieuwd.

Amerpoort/Reinaerde zocht naar een betrouwbare partner voor het opstellen van een disaster recovery plan. Parallel hieraan liep het verzoek voor een architectuurvoorstel voor een nieuwe ICT-infrastructuur. PQR heeft beide projecten conform haar succesvolle projectmethodiek aangepakt en bij Amerpoort/Reinaerde uitgevoerd.

PQR heeft Het Nieuwe Werken (HNW) binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp geïmplementeerd. De infrastructuur van de gemeente was verouderd en aan vernieuwing toe. Pijnacker-Nootdorp heeft nu een verregaande vorm van standaardisatie doorgevoerd en haar medewerkers meer flexibiliteit gegeven, een voorwaarde voor HNW. De nieuwe infrastructuur is modern en toekomstvast.