PQR-fonds

Ondersteuning van maatschappelijke projecten.

In 2005 is op initiatief van onze medewerkers het PQR-fonds opgericht. Hiermee worden projecten ondersteund, waarbij de inzet van ICT of een financiële bijdrage de situatie verbetert van kinderen, maar ook van volwassenen, die ziek, gehandicapt of anderszins beperkt zijn. Kent u een goed doel die bij deze insteek past? Laat het ons weten!

PQR succesvol over de finish met 4 teams
Sportieve prestatie tijdens Business Estafette Marathon Rotterdam. 168 kilometer en 700 meter. 15 uur, 25 minuten en 41 seconden. Dat is de totale afstand en de bijbehorende tijd, die door 16 PQR-medewerkers afgelopen zondag tijdens de Business...
12/04/2016
Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg.

CF Community (NCFS)

CF staat voor Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) maakt zich sterk voor mensen met CF. Met de CF Community wordt een platform geboden om online onderling contact te hebben met...

ColSensation (KWF)

ColSensation; een meervoudige beklimming van de Mont Ventoux berg, welke van de deelnemer een inspanning vraagt om een sportieve prestatie neer te zetten én een bijdrage te leveren aan meerdere goede doelen, waaronder KWF Kankerbestrijding.

Duchenne Heroes

Duchenne Heroes, een meerdaagse mountainbiketocht, geeft honderden kinderen die lijden aan de slopende spierziekte Duchenne hoop op een medicijn.

Join for Joy

Deze stichting organiseert zomerkampen en sportactiviteiten in scholen in ontwikkelingslanden. Op deze manier probeert de stichting kinderen een mogelijkheid te geven om zichzelf vrij te kunnen uitdrukken.

Manege De Hazelaar

Manege De Hazelaar is geen doorsnee rijvereniging; een van de doelstellingen van de vereniging is het bevorderen van integratie tussen valide ruiters en ruiters met een beperking.

Mytylschool De Thermiek

De Thermiek is een school voor Speciaal Onderwijs aan leerlingen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen (meervoudig gehandicapt). Ook wordt de school bezocht door leerlingen met een indicatie Langdurig Ziek.

Orphan Impact

Orphan Impact leert weeskinderen in Vietnam 'hoe' ze moeten leren en niet 'wat' ze moeten leren. Het Orphan Impact programma is ontworpen om belangrijke vaardigheden van kinderen te ontwikkelen die ze nodig hebben om succesvol te kunnen zijn...

Prinses Máxima Centrum

PQR is in 2014 sponsor geweest van Culinair Uithoorn. De opbrengst van dit evenement ging naar het goede doel: Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Special Olympics European Games

In september 2014 vonden de Special Olympics European Games plaats. Tijdens de European Games konden de sporters van Team NL hun talenten en vaardigheden op Europees niveau tonen en laten zien dat zij net zoveel respect en waardering verdienen...

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet-mobiele, terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances.

Stichting Calipso

Stichting Calipso is een wooninitiatief van ouders met een zoon of dochter met een verstandelijke beperking.

Stichting DaDa

De DaDa Run For Value is een jaarlijks evenement tijdens de marathon van Rotterdam. Dit evenement is official partner van de Rotterdam Marathon. Het evenement is een samenwerking tussen Peak Value en Stichting DaDa.

Stichting Hartekind

Jaarlijks worden er 1500 kinderen geboren met een hartafwijking (1 op de 120 baby's). Er overlijden nog steeds kinderen met een aangeboren hartafwijking, omdat de medische wetenschap nog niet ver genoeg is om dit te voorkomen.

Stichting Het Vaarthuis

Stichting Het Vaarthuis faciliteert twee voormalige schoolwoningen als beschermde woonvormen. In de woningen wordt ondersteuning geboden aan jonge mensen met autisme en een normale tot hoge intelligentie en jongeren met een lichte verstandelijke...

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft als doel het organiseren en verzorgen van een fijne dag voor gezinnen met een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar die door een chronisch fysieke aandoening langdurig onder behandeling is.

Stichting Stofwisselkracht

Stichting Stofwisselkracht werft fondsen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten door het organiseren van sportieve en sociale activiteiten.

Stichting Syndroom van de Lach

Stichting Syndroom van de Lach stelt zich ten doel om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunde therapie bij het Curaçao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao,...

Stichting Ubuntu goes Dutch

Stichting Ubuntu goes Dutch is een stichting die zich inzet voor de gemeenschap uit Genadendal in Zuid- Afrika, in de buurt van Kaapstad.

Universiteitsfonds Limburg/SWOL

Het Universiteitsfonds Limburg/SWOL is preferred partner van Universiteit Maastricht (UM) en werft fondsen voor de ondersteuning van het wetenschappelijk onderwijs en het hoogwaardige onderzoek aan de UM en voor de verbinding tussen de UM en zijn...

Wijkcentrum De Brink

Wijkcentrum De Brink is een centrum dat overdag wordt gerund door mensen met een beperking. Ongeveer de helft van deze mensen hebben een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ten gevolge van bijvoorbeeld een hersenbloeding en kunnen niet meer '...

’t Hooghe Landt actiedag (Alpe d’HuZes)

Op de actiedag van 't Hooghe Landt college is geld ingezameld om een team te sponsoren dat heeft deelgenomen aan de Alpe d'Huzes. Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor...