Payday Advance Cutler BayCash Advance MichiganSildenafil PriceGoogleNews

Kernwaarden van PQR worden gedragen door de gehele organisatie

Wie bij ons komt werken, moet een bepaalde klik hebben met PQR en over de PQR-factor beschikken. Er moet wederzijds vertrouwen zijn en we moeten op elkaar kunnen bouwen. PQR investeert veel in opleidingen en trainingen en dat vertaalt zich in hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers.

Onze mensen beschikken over de PQR-factor: zij zijn professioneel, pro-actief, behulpzaam, flexibel en maken iets wat eenvoudig kan zijn niet onnodig moeilijk. Onze medewerkers zijn ook trots. Trots dat zij bij PQR mogen werken, omdat PQR een organisatie is die de eerder genoemde kernwaarden niet alleen op papier heeft staan, maar er ook echt naar handelt. PQR is een gezond bedrijf waar iedereen graag deel van uitmaakt. En een organisatie die resultaatgericht is en tegelijkertijd de mens in zijn waarde laat, een organisatie die helpt het beste in jezelf naar voren te halen. Niet voor niets is de gemiddelde PQR-er al meer dan vijf jaar in dienst en ligt ons ziekteverzuim ver onder het landelijk gemiddelde.

Kortom: in alle opzichten een bedrijf om bij te willen horen. Heb jij de PQR-factor? Pak dan die telefoon, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het sollicitatieformulier in op deze site.

Klaar voor de start?

Voor iedereen die meer wil weten over PQR, hebben wij het 'Klaar voor de start'-boekje gemaakt. Na het lezen van dit boekje zul je meer inzicht hebben in de mensen die bij PQR werken, onze aanpak en onze cultuur. Je zult zien welke waarden wij belangrijk vinden en waarom PQR-medewerkers zich met zoveel geestdrift inzetten. Je zult begrijpen waarom PQR zo succesvol is en waarom onze werknemers over de zogenaamde PQR-factor beschikken.

Mocht je na het lezen van dit boekje net zo enthousiast zijn als alle mensen die bij PQR betrokken zijn, klop dan eens aan en kom bij ons solliciteren. Want als jij klaar bent voor PQR, zijn wij klaar voor jou. Ben jij klaar voor de start?!

  • Vraag gelijk het boekje aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • pdf Download het boekje als pdf
  • Bekijk hier onze laatste tweets