Partners

PQR kiest bewust voor haar partners en boekt daarmee goede resultaten, getuige de vele referenties. Kennis van het vakgebied vertaalt zich in hoogste partnerstatussen en (persoonlijke) certificeringen.
 

Cisco Premier Certified Partner

PQR is Cisco Premier Certified Partner en daarnaast Cisco Advanced Unified Computing Technology partner in Nederland.
 

Citrix Platinum Solution Advisor

PQR bezit als Citrix Platinum Solution Advisor de hoogste Citrix-status. Deze status kan alleen op uitnodiging van Citrix worden verkregen. Daarnaast is PQR Citrix XenDesktop Elite partner, waar er slechts een aantal van zijn in Nederland. Sinds...

Hitachi Data Systems Platinum Partner

PQR is Hitachi Data Systems Platinum Partner. In 2015 is PQR door Hitachi Data Systems uitgeroepen tot 'Partner of the Year 2015' en 'Solution Partner of the Year 2015'. Hitachi Data Systems reikte deze awards aan PQR uit vanwege de uitstekende...

HP Platinum Partner

HPE

PQR is door HPE benoemd tot HPE Platinum Cloud Builder Partner. Dit is de toplevel certificering van HPE. Om deze speciale status te bereiken heeft PQR de hoogste certificeringen moeten verkrijgen op diverse thema's.

Microsoft Gold Partner

PQR is meervoudig Microsoft Gold Partner. De lange, intensieve samenwerking tussen PQR en Microsoft heeft onder andere betrekking op Het Nieuwe Werken (Windows 7/8/10) en de daarbij horende manieren van het nieuwe communiceren met Microsoft...

NetApp Star Partner

PQR is NetApp Star Partner. Nadat PQR als eerste partner in Nederland de Platinum Partner status van NetApp ontving, hebben wij sinds begin 2011 de status van Star Partner verworven.

Nutanix

PQR en Nutanix zijn medio 2015 een strategische samenwerking aangegaan op het gebied van hyperconverged-oplossingen. De samenwerking past in de strategie van PQR en de specifieke focus daarbij op het Software Defined Datacenter.

Platinum Partner RES Software

PQR is Platinum Partner van RES Software. Het platinum partnership heeft de hoogste en meest exclusieve status en wordt alleen geïnitieerd door RES Software wanneer er sprake is van een uitmuntende samenwerking.

VMware Premier Partner

PQR is VMware Premier Partner. Deze hoogste status is toegekend aan PQR vanwege onze kennis en kunde op het gebied van virtualisatie en cloud computing met VMware. Al sinds begin 2010 beschikt PQR als eerste partij in Nederland over alle...

Meer partners

Naast onze strategische partners, werkt PQR nauw samen met een diversiteit aan andere partners om u de meest optimale oplossing te kunnen bieden. Bekijk hier met welke partners wij een samenwerkingsverband hebben.