Over ons

No nonsense, open en ambitieus.

PQR. Eenvoud in ICT

Zoekt u een trusted advisor met focus op datacenter, workspace, cloud en bijbehorende IT-services, dan bent u bij PQR aan het goede adres. Dat blijkt uit het brede scala aan referenties, bestaande uit de top van het bedrijfsleven en non-profitinstellingen zoals ziekenhuizen, scholen, ministeries en lokale overheidsinstanties.

PQR staat bekend om haar expertises en bezit de A-status van gerenommeerde fabrikanten. Met het ontwikkelen van nieuwe proposities en andere informatiebronnen, waaronder de maandelijkse nieuwsbrief, houden we u op de hoogte. In ons PQR Experience Center maakt u kennis met innovaties en oplossingen en helpen we om uw IT-stip op de horizon te bepalen.

Het succes van PQR ligt in de juiste combinatie en afstemming tussen werkgever, werknemer, klant en partner. Dit resulteert in gepaste trots: enthousiaste, gedreven en zeer gemotiveerde medewerkers met de PQR-factor en een jaarlijkse omzetgroei met uitstekende resultaten. Bekijk hier het bedrijfsprofiel.

Missie en visie

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin iedereen altijd met elkaar in contact is, waar non-stop toegang is om informatie in te winnen. Zonder grenzen. Een wereld waarin iedereen met plezier werkt, op ieder moment, met de ICT-middelen die het beste bij hem of haar passen. Betrouwbaar en veilig. Meer over onze missie en visie.

PQR-cultuur

Bij PQR wordt hard gewerkt. Niet alleen aan trajecten waarin wij adviseren, implementeren en migreren, maar ook aan persoonlijke ontwikkeling. Met ons competentiemanagement blijven wij onze medewerkers binden en boeien. We bewaken en leven daarbij onze kernwaarden eenvoud, kennis en vrijheid, na. Onze cultuur is die van no nonsense, open en ambitieus.

We staan voor onze PQR-aanpak waarbij we kennis en jarenlange ervaring inzetten om projecten tot volle tevredenheid af te ronden. Naast onze resultaatgerichtheid, streven wij ernaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Wij zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij en dragen ons steentje bij via het PQR-fonds aan de minder bedeelden onder ons.

Neem contact op met PQR of bel direct 030 662 97 29

Bolsius International
Bolsius verstevigt fundament voor ‘IT als enabler’
PQR ontwerpt en bouwt toekomstvaste storage-omgeving. Bolsius had dringende behoefte aan meer opslagmogelijkheden voor de groeiende hoeveelheid bedrijfsdata. Na een eerdere centralisatie- en consolidatieslag die het bedrijf op advies van PQR met HP-producten had gemaakt, is het...
Koning Willem I College
Moderne leeromgeving, moderne technologie
PQR zorgt met private cloud technologie voor centralisatie, consolidatie en virtualisatie. De ICT Academie van het Koning Willem I College (KW1C) werkt nu met een gevirtualiseerde digitale labomgeving. Studenten en docenten kunnen deze ICT-omgeving, met behulp van VMware-...
Gemeente Berkelland
De gemeente Berkelland gaat Nieuw Werken
PQR vertaalt organisatorische beslissing naar ICT-infrastructuur. Medewerkers van de gemeente Berkelland zijn overgestapt op Het Nieuwe Werken. PQR heeft hiervoor een ICT-infrastructuur ontworpen en geïmplementeerd. Naast de modernisering van het datacenter, maakt de gemeente nu...
Ronald Schaap Algemeen Directeur

"Met onze IT-services en expertises datacenter, workspace en cloud, staat PQR garant voor een stabiele IT-omgeving, zonder dat processen complexer worden."

IT-specialist PQR viert 25-jarig jubileum
Het jaar 2015 is voor PQR een bijzonder jaar. Vandaag viert het bedrijf namelijk haar 25-jarig jubileum. PQR is een begrip in de Nederlandse IT-markt en daarbuiten en staat bekend als advies- en implementatiepartner voor moderne datacenter-,...
PQR is Windows 10 Check-In Official partner
Vanaf 21 juli 2015 is PQR door Microsoft benoemd tot Windows 10 Check-In Official Partner. Dat betekent dat PQR hét aanspreekpunt is voor zakelijke organisaties die een upgrade naar Windows 10 overwegen.
Klanten zien PQR als deskundig, betrouwbaar en professioneel
PQR hecht veel waarde aan het oordeel van haar klanten. Daarom is opnieuw, over het afgelopen jaar (2014), een klantenonderzoek gehouden. Dit onderzoek is uitgevoerd door een extern bureau onder ruim 400 relaties. De onderwerpen waarop de deelnemers...