Hitachi Data Systems

PQR is Hitachi Data Systems Platinum Partner. 

In 2015 is PQR door Hitachi Data Systems uitgeroepen tot 'Partner of the Year 2015' en 'Solution Partner of the Year 2015'. Hitachi Data Systems reikte deze awards aan PQR uit vanwege de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven. Binnen het partnership werken PQR en HDS nauw met elkaar samen, waarbij beide organisaties continu zoeken naar nieuwe mogelijkheden om klanten te helpen bij het optimaal inrichten van het moderne datacenters. Daarbij is relevantie voor de eindklant de eerste prioriteit.

PQR is zeer verheugd met deze awards. Mark Olij, Partner Alliance Manager PQR: “Het datacenter is gezamenlijk met de workspace en de cloud één van de expertises van PQR. Het datacenter speelt een steeds belangrijkere rol in het centraal aanbieden van applicaties, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun informatie. Binnen ons partnership met Hitachi Data Systems investeren we veel in nieuwe concepten zoals File & Content, Virtualisatie en Converged Infrastructure oplossingen, die aansluiten bij de huidige ontwikkelingen en die voorzien in de behoeften van onze klanten.”

Over Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems is leverancier van informatietechnologieën, diensten en oplossingen die een vereiste ROI voor klanten, return on assets (ROA) en een aantoonbare zakelijke impact bieden. Hitachi Data Systems deelt een visie dat IT moet worden gevirtualiseerd, geautomatiseerd, en cloud-ready en duurzaam moet zijn. Daarom levert de organisatie oplossingen die IT-kosten verlagen en deze beheersbaar houden. De producten, diensten en oplossingen van Hitachi Data Systems worden ingezet door toonaangevende internationale organisaties, waaronder meer dan 70 procent van de bedrijven in bekend uit de Fortune 100 en meer dan 80 procent van de organisaties in de Fortune Global 100. Data drives our world - and information is the new currency. Kijk voor meer informatie op http://www.hds.com.