GoogleNewsBuy Cheap 100mg Kamagra

Blogs

PQR-specialisten aan het woord

Lees hier onze PQR-blogs, waarin PQR-medewerkers u meer vertellen over een bepaald onderwerp. Dit varieert van strategische tot producttechnische thema's.

Systeem- vs leefwereld

Projectmanagers in een systeemwereld stellen een planning op en willen het einddoel zo efficiënt mogelijk realiseren. Projectmanagers in een leefwereld stellen een planning op waarbij ze zich afvragen wat de bedoeling is en hoe ze deze planning zo effectief mogelijk kunnen realiseren. Vanuit welke wereld manage jij jouw project?

Blog

Met een overvloed aan gave blogs, whitepapers, artikelen en social media updates lijkt het soms een lawine aan informatie waar niet door te komen is. Het lezen, delen en waar mogelijk toepassen van informatie is voor mij een 2e natuur geworden. Elke maand wil ik graag mijn Top 10-overzicht van artikelen of een gave quote die je écht even moet bekijken, met je delen.

Het doek valt voor Windows Server 2003 – wat betekent dat voor u?

14 juli 2015 is D-day voor Windows Server 2003; vanaf die datum wordt het pakket niet meer ondersteund. 'Dat duurt nog even' zult u misschien denken. Klopt, dat duurt nog zo'n 140 werkdagen. Maar wat als ik u vertel dat Microsoft aangeeft dat alleen al een servermigratie 200 dagen kost? En een migratie van servers met applicaties minimaal 300 dagen?

Deze blog beschrijft wat het einde van Windows Server 2003 voor u betekent.

Blog 2: Security in een hybride cloudinfrastructuur

Steeds meer IT-infrastructuren maken in enige vorm gebruik van cloudoplossingen. Daarnaast dient er ook aandacht te zijn voor cloudsecurity. Het is eenvoudig om IT-service uit de cloud te halen zonder dat de IT-afdeling hier weet van heeft.

De toekomst is dichterbij dan je denkt

Het storagelandschap verandert, haast per dag, met nieuwe ontwikkelingen zoals integratie met hypervisors, backup software, storagevirtualisatie en meer. Het is niet alleen de functionaliteit die wijzigt, ook de architectuur van het datacenter is aan verandering onderhevig. Waar vroeger 'best of breed' de norm was staan nu converged, hyperconverged en software defined centraal.

IT is mensenwerk

Voor een fors aantal beroepen wordt al sinds mensenheugenis om zogenaamde soft skills gevraagd. Het is belangrijk dat de mensen die deze beroepen uitvoeren zich in de gevoelens van anderen kunnen inleven, empathie opbrengen voor hun klanten of cliënten en daarnaar handelen. Denk hierbij aan zorg, psychiatrie, maar ook onderwijs en horeca. Nieuwe trend is dat ook in de IT vaker om deze skills wordt gevraagd. IT wordt steeds meer mensenwerk!