Beheer

Continuïteit gewaarborgd.

Lifecycle Services

ICT wordt een steeds crucialer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar u ook bent, het moet altijd beschikbaar zijn. Een verstoring kan desastreuze gevolgen hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Het is daarom van belang dat de continuïteit en beschikbaarheid is gewaarborgd.

Een belangrijk aspect hierin is een goede IT Service Operatie. Onze stelling is: "Het begint pas als het project klaar is!" Om op dit vlak onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft PQR de Lifecycle Services ontwikkeld. Deze services richten zich op de continuïteit, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, capaciteit, veiligheid, snelheid en schaalbaarheid van uw ICT-omgeving en zijn van cruciaal belang om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan uw interne bedrijfsprocessen.

De PQR Lifecycle Services zijn flexibel en volledig af te stemmen op uw behoefte aan de hand van een menukaart. Daarbij kunt u kiezen uit drie service levels, te weten: Standard, Comfort en Premium. Alle varianten voorzien in servicedesk ondersteuning in geval van verstoringen. Aanvullend kunnen de volgende componenten worden toegevoegd:

  • Health checks
  • Proactive release management
  • Assessments
  • Solution Advisory
  • Change Management

Indien u meer wilt weten of interesse heeft in de PQR Lifecycle Services, dan kunt u direct met ons contact opnemen.

PQR-servicedesk en strippenkaart

Neem in geval van technische problemen contact op met de PQR-servicedesk: T 030 6629777 | servicedesk@pqr.nl

Voor het afnemen van onze helpdeskservice gebaseerd op Service Level Agreements, heeft PQR een strippenkaart ontwikkeld. Hiermee bent u verzekerd van de juiste expertise wanneer het u uitkomt.

Meer informatie over de PQR-strippenkaart

Cue cards

PQR heeft Cue cards opgesteld die beschrijven hoe u een call kan aanmelden bij de fabrikant, de manier waarop de voortgang van een call gevolgd kan worden en de wijze waarop er via PQR geëscaleerd kan worden.

Download hier de Cue cards van Arrow voor NetApp, Citrix, Commvault, HP, Juniper, RES Software, Trend Micro en VMware

Managed Services

Outtasking van diverse beheerwerkzaamheden kan ook een goed alternatief zijn. Hierbij is het mogelijk om uw omgeving aan te sluiten op het netwerk operating center van één van onze strategische partners voor Managed services. Het voordeel hiervan is dat u service levels kunt afsluiten op het bewaken van de beschikbaarheid van diverse bedrijfsprocessen. U geeft daarmee een stuk zorgen uit handen en uw infrastructuur wordt proactief bewaakt. Verstoringen worden voorkomen en u wordt tijdig geadviseerd over capaciteitsplannen en trendanalyses zodat u vooruit kunt kijken en uw infrastructuur continu kunt optimaliseren. Deze regiefunctie nemen wij graag voor u uit handen.

Ook het uit handen geven van beheer van werkplekken bestaat tot de mogelijkheden

Niet alleen het beheer van de systemen in het datacenter, maar ook de werkplekken kunnen worden beheerd en gebruikersondersteuning kan worden gegeven. Onze partner is de spil in het web tussen uw organisatie en derde partijen. U wordt daardoor volledig ontzorgd zodat u zich kunt concentreren op de core business van uw organisatie en het automatiseren van bedrijfsprocessen. De rol van de IT verandert dan veel meer in service of SLA-manager waarbij de focus verplaatst naar business en IT-alignment. Wilt u meer weten over de wijze waarop PQR u hierbij kan ondersteunen, neemt u dan contact op met uw PQR-contactpersoon of via info@pqr.nl.

Succesvolle communicatie van IT-projecten
Waarvoor hebben we IT eigenlijk nodig? Een simpele, bijna retorische vraag met een ogenschijnlijk voor de hand liggend antwoord. Echter, stel deze vraag aan 10 willekeurige personen binnen een organisatie en je krijgt 10 totaal verschillende...
27/08/2015
Wijziging in de Cue Cards van PQR
PQR heeft voor haar klanten Cue cards opgesteld om het supportproces van diverse leveranciers toe te lichten. Bij de uitlevering van hard- en software aan onze klanten wordt een Cue card meegestuurd. Hierop staat beschreven op welke wijze u een call...
Solution Advisor Service
ICT is constant in beweging. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen blijft voor de meesten een uitdaging. Bij veel bedrijven ontstaat een groeiende behoefte aan extra IT-ondersteuning. Een deskundige partner die uw bedrijf en het laatste...