Ambities waarmaken

Werken bij PQR

Medewerkers van PQR zijn professionals, mensen die hun vak verstaan en dit laten zien bij onze klanten. Denkers en vooral ook doeners. Kennisdeling staat hoog in het vaandel. Groei is alleen mogelijk wanneer kennis wordt gedeeld en daarom staat bij ons het delen van expertise centraal. Dat doen collega’s onderling, maar ook met anderen via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties.

Werken bij PQR betekent toegang krijgen tot een heel netwerk met kennis en ervaringen, waardoor wijzelf en onze klanten continu blijven leren en groeien. Wij zijn dan ook op zoek naar ambitieuze talenten. Wij zoeken ondernemende, gedreven en ambitieuze collega’s, die gemakkelijk kunnen communiceren en die zichtbaar plezier in hun werk hebben.

We werken in teams aan uitdagende en vernieuwende projecten, met competente en enthousiaste collega's. Met als doel een duurzaam resultaat neer te zetten, dit maakt ons werk leuk! 

De weg naar ambities waarmaken zal beginnen met een stapsgewijze sollicitatieprocedure

Wil je nog meer te weten komen over PQR? Lees meer in het boekje 'Klaar voor de start'.

PQR Academy

Ben jij een ambitieuze net afgestudeerde óf ervaren IT'er met een afgeronde MBO, HBO of universitaire opleiding? Maak kennis met de PQR Academy!

Klik hier voor meer informatie over de PQR Academy

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij PQR? Bekijk onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

"Ik werk met veel plezier bij PQR vanwege de gezonde bedrijfscultuur, het ontbreken van complexe managementlagen en de duidelijke focus op back-office infrastructuuroplossingen. PQR blinkt uit door het hoge kennisniveau van haar consultants waardoor ik onze organisatie graag vergelijk met een
bewezen Champions League club!"

Wil je in een team werken aan uitdagende projecten waarin je op hoog niveau geavanceerde virtualisatie, cloudmanagement, automation & orchestration oplossingen ontwerpt en implementeert? Lees dan verder.

Als cloudconsultant met focus op Microsoft Azure bij PQR ben je in staat om verschillende migratievraagstukken te vertalen naar een passende en klantgerichte cloudoplossing.

Wil je aan grote complexe projecten werken en je bezig houden met de nieuwste ontwikkelingen? Vind je het leuk om de wensen van de klant in kaart te brengen en te adviseren over het optimaliseren van technische infrastructuur met de focus op werkplekconcepten? Sluit je dan aan bij PQR!

Neem jij de lead in de War for IT-Talent? Als Corporate IT Recruiter ben je medeverantwoordelijk voor het behalen van onze corporate groeidoelstellingen. Je taken bestaan uit het gehele wervingsproces: van het opmaken en uitzetten van de vacature, het hunten naar geschikte kandidaten, het voeren van het eerste selectiegesprek, het uitzetten, begeleiden en terugkoppelen van de assessments tot en met de coördinatie van de uiteindelijke aanname. Ook het werkgeversimago, positionering en branding van PQR in o.a. social media behoort tot je verantwoordelijkheden.

De verbindende schakel tussen het projectteam en de klant.

Heb jij zicht op processen? Ben je analytisch sterk? Heb je enerzijds oog voor details en ben je in staat om vanuit een helicopterview proces overstijgend te denken en te adviseren? Werk je met passie aan continue verbetering en ontwikkeling?

Jij geeft service de hoogste prioriteit!

Werken aan projecten bij gerenommeerde klanten

Jij geeft service de hoogste prioriteit!

Word onze collega neem deel aan de sales talentpool!

Uitgebreid, gepersonaliseerd opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling en carrièregroei
PQR zet flexibele talentpool op
PQR merkt dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan (extra) technische expertise. Zowel voor als tijdens, maar ook na afloop van IT-projecten. Dit gaat dan om kortdurige, maar ook om langdurige inzet van specifieke expertise. Om deze reden...