Actueel

Vervang Horizon security servers door VMware Access Points!
Wanneer je in een VMware Horizon-omgeving externe toegang aan gebruikers aanbiedt, is de kans groot dat daar één of meerdere security servers voor gebruikt worden. Sinds VMware Horizon 6.2 kan externe toegang ook verleend worden met een VMware...
04/07/2016
IT-afdeling transformeert tot service broker
Het EK-voetbal draait op volle toeren. De beste voetballers strijden om de titel van Europees Kampioen. Het verleden heeft ons geleerd dat niet altijd het land met de beste spelers er met de titel van doorgaat. Nee, de kampioen is het team wat het...
04/07/2016
Integratie tussen VMware AirWatch en VMware NSX
Virtuele machines kunnen rechten krijgen om verkeer wel of niet te versturen of te ontvangen, maar hoe zit dat met gebruikers en hun (mobiele) apparaten?
23/06/2016
Een veilige werkplek met VMware UEM en NSX
De wet tegen datalekken is nu bijna een half jaar oud en velen van ons zijn hier dagelijks druk mee. In 2017 wordt deze wet uitgebreid en komt er nieuwe Europese regelgeving omtrent privacy en data. Is uw organisatie voorbereid op een datalek?
16/06/2016
PQR is HPE Converged Infrastructure Partner of the Year 2016
De Business Partner Dag van HPE Reimagine 2016 stond dit jaar in het teken van succesvol samenwerken met partners. PQR heeft de groei van Hewlett Packard Enterprise (HPE) in 2016 op het gebied van Converged Infrastructure versneld en is daarvoor met...
PQR wint aanbesteding fusiegemeente Meierijstad
Vandaag rolt de hardware voor de volledige IT-infrastructuur voor de nieuwe gemeente Meierijstad binnen. PQR gaat hiermee een Software Defined Datacenter met een enterprise mobility oplossing en een geavanceerd wifinetwerk realiseren.
Automatiseren van de automatisering
In deze ePaper wordt uitgelegd hoe u met het automatiseren van de automatisering een servicegerichte IT-organisatie realiseert waarbinnen IT-services op afroep beschikbaar zijn, terwijl u zelf de regie houdt.
 
Software Defined Networking
In deze ePaper wordt beschreven hoe netwerkvirtualisatie zorgt voor veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid in hybride IT-omgevingen. Benieuwd hoe dit uw organisatie kan helpen?
 
Zonder Software Defined geen toekomst
Executive People | juni 2016 | Herman Rutten | Businessmodel en IT-huishouding op de schop